Kínlódnak a fideszesek, nem ezt várták a kampányban

Nem jó hírek érkeznek Kubatov Gáborhoz, az elhíresült listájával kapcsolatban. Úgy tűnik, az emberek kezdik megunni a Fidesz politikai listázását, és egyre többen utasítják vissza.

“Kínunkban már a parkolókban vadászunk éppen be- vagy kiszállni készülő emberekre, mert az aláíró pulthoz már senki sem jön oda, mint régen.”

– mondja egy megyeszékhely fideszes aktivistája. Egy másik budapesti aktivista arról számolt be, hogy már az Orbán hét pontját támogató ívet is igen nehéz aláíratni azokkal, akik nem a törzsszavazókhoz tartoznak a kiadott íveken, ahonnan be kell gyűjteni az aláírást.

Legutóbb pedig a HVG értesült róla, hogy a VIII. kerületben egy közös képviselő szégyenült meg a lakógyűlésen, amikor alá akart íratni a Kubatov listát, állítólag egy önkormányzati dolgozó kérésére. Az ilyenfajta aláírásgyűjtések egyébként teljesen haszontalanok, és

csak a teljes tanácstalanságot mutatják, ami az aktivista gárdában érzékelhető.

Attól, hogy valaki egy remélt homlokzatfelújítás miatt egy papírra rábiggyeszti a nevét, még korántsem válik automatikusan Fidesz szavazóvá. Mára eltűntek az utcáról a hagyományos aktivisták, és csak azokat lehet rávenni aláírásgyűjtésre, akik kapnak valamiféle juttatást a Fidesztől, vagy az általuk vezetett önkormányzattól. Mára csak zsoldosai maradtak Orbánnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!