Példátlanul embertelen dolgot tettek Nagy Blankával – nyílt levelet írtunk minden magyarnak

FELSZÓLÍTÁS MINDEN MAGYAR EMBERNEK!

A hétvégén lezajlott talán a magyar közélet eddigi vitathatóan leggyalázatosabb mélypontja, amikor egy rendezvényen egy megjelent fideszes orgánum munkatársa

befotózott a sokat támadott Nagy Blanka szoknyája alá.

Először el sem hittük a hírt, egészen biztosak voltunk benne, hogy ilyen mélyre nem hogy a Fidesz, de senki nem süllyedne. De sajnos igen, megtették. Nagy Blanka erre reagált most Facebook-oldalán, szó szerint közöljük levele egy részletét.

„Nyílt levél Pilhál Tamásnak!

Kedves Tamás!

“jobboldali újságírónak lenni önmagában is morális fölény”

Nem tudom milyen moralitás ez, de remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része.

Látom vannak gyerekeid.

Látom van lányod.

Szereted?

Feltételezem szereted őt / őket.

Mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be?

Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.

A morális fölény és a tehetség nem a fidesz oldalán található”

– írta a diáklány.

Most a Pesti Bulvár nevében szeretnénk tolmácsolni a mi véleményünket minden jóerzésű magyar embernek.

Tisztelt Honfitársaink!

Normális, ha sok mindenben másképp látjuk a világot. Lehet, hogy nem értünk egyet azokkal a szavazótársainkkal, akik nem azt a pártot vagy annak jelöltjeit támogatják, akikről úgy érezzük, hogy a mi általunk fontosnak tartott értékeket képviselik.

Mindegy, hogy fideszesek, szocialisták, jobbikosok vagy LMP-sek vagyunk, mind magyar emberek, erre a földre születtünk, közös az anyanyelvünk és a történelmünk, többségünk itt tervezi leélni az életét. Normális, ha versengünk egymással, normális, ha győzünk, és az is, ha olykor alulmaradunk.

Ami nem normális, ha hagyjuk, hogy politikusok/pártok vagy bárkik annyira szétszakítsanak minket, a társadalmunkat, annyira átjárjon minket a politikai és párthovatartozás, hogy képtelenek legyünk még az olyan legalapvetőbb dolgokban is egyetérteni,

hogyha egy tizenéves lánnyal ilyet tesznek, az egész egyszerűen nem normális.

Nem normális, ha fideszes teszi, nem normális, ha MSZP-s teszi, nem normális, ha jobbikos. Ez nem fér bele. Nem engedhetjük meg, hogy annyira elszakadjunk egymástól, hogy a legalantasabb, legelítélendőbb tetteket is pártos alapon ítéljük meg. Mint mondtuk, normális, ha vannak köztünk különbségek, és ha versengünk egymással. De az nem normális, ha az egyetlen célunk az, hogy elpusztítsuk a “másik oldalt”.

Ne higgyünk a politikai megosztottságnak és félelemkeltésnek, bárhonnan is eredjen. Mind emberből vagyunk, mind anyák, apák, nagyszülők, valakiknek lányai, fiai vagyunk. Ne akarjuk elpusztítani egymást – semmi nem ér ennyit.

Vegyük észre egymást, és egymás emberségét, mielőtt késő lesz.

Köszönettel:

a Pesti Bulvár csapata

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!