Szégyenletes a családpolitika eredménye – nem hinnénk el a számot, de a hatóságok állítják

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Gőzerővel folyik a Családvédelmi Akcióterv reklámozása a közterületi plakátokon, és a most napvilágot látott adatokat tekintve, hát van is mit megvédenie a kormánynak, ha mástól nem is, de saját magától mindenképpen.

Az történt ugyanis, hogy a német statisztikai hivatal közzé tette a számait, többek között a Németországban élő magyarok számáról is, ami döbbenetes növekedést mutat 2010-hez képest! Ma már több mint 210 ezer honfitársunk él Németországban, a 2010-es alig 70 ezres létszámhoz képest!

Ami ennél is döbbenetes adat, az a növekedés üteme, ami nem látszik lanyhulni, még mindig többen vándorolnak ki, mint ahányan haza jönnek. Ez viszont azt eredményezte, hogy

tavaly már 1860 magyar született Németországban,

ami megközelíti a Tolna és Nógrád megyékben tavaly születettek létszámát, és ha a trend így folytatódik, akkor már négy megye születésszámát is meghaladhatja a Németországban született magyarok száma! Mindent egybevetve,

csak Németországban van egy kisebb megyényi ember, aki hiányzik itthonról!

A legnagyobb hazugság a kormány részéről pedig az, hogy csak a fizetés miatt vándorolnak el a fiatalok az országból. Ez az unióba való belépésünkkor még valóban így volt, de ma már ez messze nincs így. Egyre többen választják a külföldi oktatást a hazai lezüllesztett felsőoktatás helyett, és a nyugodtabb, nyitottabb légkört, ami Európa nyugati felére jellemző.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!