Akkora kamut nyomtak Orbán repülőzéséről, hogy nincs ember az országban aki elhiggye

Fotó: MTI/EPA

Sokáig rejtély volt, hogy mikor Orbán Viktor az OTP magángépével utazott külföldre, akkor azzal ajándékot fogadott el a Csányi Sándortól, vagy nem. Most azonban hosszú hallgatás után az OTP-vezére végre tiszta vizet öntött a pohárba, és az RTL Híradónak azt nyilatkozta, hogy Orbán mindig személyesen fizette ki az utakat.

“Orbán Viktor utazásait, beleérve a szállását, mindent, amikor úgy alakult, bár nem tudnám megerősíteni, hogy velünk utazott, de amikor úgy alakult, mégis mindig személyesen fizette ki. Tehát soha nem utazott vendégként.”

– nyilatkozta Csányi Sándor

A Fidesz szerint Csányi ezzel tisztázta a dolgot, és így mindenki számára egyértelmű lehet, hogy a miniszterelnök senkitől sem fogadott el ajándékot, senkinek sem a lekötelezettje.

Azt azonban továbbra sem lehet tudni, hogy a magángépes utazásokért mennyit fizetett Orbán, és azt sem, hogy hányszor repült már az OTP magángépével.

Deutsch Tamás EP-képviselő a további felmerült kérdések miatt azt javasolta az RTL-nek, hogy ha ilyen kíváncsiak, akkor kérdezzék meg Orbán Viktort. Ők megkérdezték, de a miniszterelnök nem válaszolt a kérdésekre.

Mindenesetre Deutsch teljesen életszerűnek tartja, hogy Orbán Viktor a jövedelméből fizette ki az utakat.

“Hát akkor kérdezze meg, hogy mennyit fizetett ezért Orbán Viktor. De hát van jövedelme, teljesen életszerű.”

A Jobbik álláspontja az üggyel kapcsolatban az, hogy ők szeretnék látni a zsebből kifizetett repülőutak számláit, mivel nem értik, hogy Orbán miből fizethette ki az óránként többmilliós költségű magánrepülőzéseket, ha a megtakarítása kevesebb mint 1,4 millió.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!