Csak a baloldal tudja legyőzni az Orbánt és szélsőjobbos barátait

A baloldali és zöld politikai erők együtt fogják megvívni a harcot az Európát elutasító, korrupt, populista rendszereket működtető oldallal szemben – jelentette ki az MSZP elnöke.

“Az elkövetkezendő öt év sorsfordító lesz Európa életében. A baloldalnak küzdeni kell Orbán és populista, szélsőjobboldali barátai ellen”

– mondta Tóth Bertalan pénteken Az Európai Szocialisták és a Demokraták Progresszív Szövetsége “Europe Together in Budapest” címmel tartott budapesti rendezvényén. Az MSZP pártelnöke egyértelművé tette, Orbánékat csak saját hatalmi érdekeik foglalkoztatják, nem a magyar vagy bármely más európai nemzet sorsa.Tóth Bertalan szembeállította a két oldal küzdelmének jellemzőit:

Mit akarnak a nemzetállamokat akaró szélsőjobboldali, populista erők?
Mit akar az Európa-párti MSZP-PM szövetség?
Felszólalását azzal zárta, a baloldal feladata lesz a harcot megvívni az együttműködést elutasító, szélsőjobboldali, populista erőkkel, köztük a Fidesszel szemben.

Az Európai Szocialisták és a Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D) Europe Together in Budapest címmel tart rendezvényt. – Dr. Tóth Bertalan beszéde. #HazaSzeretetEurópa #MSZP #Párbeszéd #AzEgyetlenKözösLista

Közzétette: MSZP – 2019. április 12., péntek

Forrás: Hírklikk

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!