Aljas vádakkal illették Márki-Zay Pétert

Újabb botrányos közgyűlést tartottak Hódmezővásárhelyen. Egy helyi fideszes képviselő, Kovács László kezdte el támadni Márki-Zay Pétert.

“Önmaga és családja is, kanadai egykori migránsként, amíg az esztendő kitelve, onnan hazatérve, ezt a folyamatot segíti, így ön is Soros ügynökeként fogható fel”

– fogalmazott a képviselő.

Kovács azt is elmondta, hogy szerinte Márki-Zayék támogatják a migrációt Európába, melynek következtében megerőszakolják az asszonyainkat. Ráadásul miután a polgármester korábban egy időben Kanadában tartózkodott, szerinte ez azt is jelenti, hogy Soros ügynöke.

A független polgármester azzal reagált a fideszes mocskolódására, hogy ezidáig csak a Fidesz telepített migránsokat Magyarországra. Példaként Gaith Pharaont hozta fel, akit pénzmosás és terrorizmus finanszírozásának gyanújával köröztek, mégis Orbánnal vacsorázott.

Márki-Zay a kötvénymigránsokat is megemlítette, akik között olyanok is akadtak, akiket letartóztattak más országokban. A személyét érintő támadások miatt pedig azt javasolta a fideszeseknek, hogy mielőtt őt támadják, előtte tanulmányozzák a migráns szót a szótárban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!