Megkaparintották a céget – eddig is durva volt amit nyomtak, mi jöhet ezután?

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc egy 'sportlétesítményben' // kép: nol.hu

Mészáros Lőrinc bizalmasa, Tima János, aki már így is több szálon köthető Magyarország leggazdagabb emberéhez, az elmúlt napokban még nagyobb sikereket könyvelhetett el. Alcsútdoboz Fideszes alpolgármesterét, ugyanazon a napon nevezték ki az AV Progress Kft. ügyvezetőjének és a Magyar Broadcasting Co. Zrt. (MBC) vezérigazgató-helyettesének is, melyek a TV2-höz köthető vállalatok vezető pozíciói – közölte a G7.

A két kinevezésnek köszönhetően a vállalatok ügyeiben nem lehet majd döntést hozni Mészáros Lőrinc bizalmasa nélkül.

A TV2-t fenntartó cég közvetlenül az MBC tulajdonában van, az MBC részvényese pedig az AV Progress Kft., így a csatorna egyik legbefolyásosabb szereplőjévé emelkedett Alcsútdoboz Fideszes alpolgármestere.

Tima János folyamatosan egyre magasabb és fontosabb szerepet kapott Mészáros oldalán. Amellett, hogy Tima a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területéhez tartozó Alcsútdoboz alpolgármester, Mészáros megannyi cégében tölt be fontos szerepet. Felügyelőbizottsági tag az Opusban, a Konzumban, az Appeninnben, a 4iG-ben, illetve a 2Rule márkát futtató Magyar Sportmárka Zrt-ben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!