Olyat tett Kövér, hogy végleg elveszítheti Orbán bizalmát

Kövér László az Arab Kultúra Napjának vendégeként az arab világból érkező migráns karavánokkal riogató kormányzati propagandával szemben kijelentette:

fontos megismernünk „a rendkívül sokszínű arab világ páratlanul gazdag kulturális értékeit”,

és közösen kell megvédenünk „a tisztelet, bizalom, barátság jelentett közös értékeket”, amelyeket természetesen veszélyben vannak. Ejnye, ejnye hát éppen a minap mondta el Orbán, hogy az iszlám meg az arab világ hozza ide a problémáit Európába, és meg kellene védeni ez ellen Magyarországot és Európát!

Az Index tudósítója szerint egy neve és országa elhallgatását kérő, arab országból származó diplomata úgy kommentálta a kormányzati propagandát, hogy „reméljük, már nem sokáig lesz szó a migrációról, ez csak kampány. Igaz, öt éve van, de októberben talán befejeződik”. A fentebb említett mondat jól jellemzi a rendezvényen tapasztalható feszültséget, melyet az azon megjelenő Kövér okozott.

Kövér rezzenéstelen arccal volt képes hallgatni akkor is, amikor a kuvaiti nagykövet azt mondta, hogy

az iszlám a tolerancia vallása, különböző kultúrájú népek fogadták be.

Szerintünk minimum ennél a mondatnál kellett volna Kövérnek felpattannia, és hangosan kiabálnia, hogy

“Nem leszünk bevándorló ország!”

De ezt gyáva volt megtenni, így joggal gondolhatjuk, hogy bizony ezt Orbán sem fogja neki elnézni! Igaz, volt idő, amikor Orbán is még úgy vélekedett, hogy “Európában sok helyen félnek az iszlámtól, és ellenségesen néznek rá, de Magyarország nem ilyen hely. Az iszlám a világ nagy lelki és szellemi alkotása, amiről csak a tisztelet hangján lehet beszélni.”

Lehet, mégis csak meg fog bocsájtani Kövérnek. Nála képmutatóbb és köpönyegforgatóbb úgysem tud lenni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!