Ocsmány módon alázta meg a fideszes polgármester a rászoruló anyát, még most sem térünk magunkhoz, hogy ilyen megtörténhet!

Képünk csak illusztráció, nem a helyszínen készült, és nem a cikkben szereplők láthatóak rajta

Ennél gusztustalanabb és felháborítóbb történetet nem hallottunk az utóbbi időben, mindig megrázza a szerkesztőség tagjait, ha a legszegényebbekbe és a leginkább bajban lévőkbe rúgnak bele.

A Népszava információi szerint szociális segélyből és közmunkás bérből nyomorog egy alföldi faluban az a család, amelynek kisebbik, 3 éves gyereke pszichiátriai kezelés alatt áll, mert nem tud elviselni magán semmilyen ruhát, irtózik az érintéstől, így nem tud menni óvodába. A család azonban retteg, ha nem mehet óvodába, nem kaphatják meg utána a családi pótlékot. A gyerek ráadásul fertőzést kapott, és nem volt pénz kiváltani a gyógyszert. Az asszony a polgármesterhez fordult segítségért, hogy adjon kölcsönbe két ezer forintot.

A fideszes polgármester azonban 15 ezer forintot ajánlott fel, szexuális szolgáltatásért cserébe!

A kétségbeesett anya elfogadta, hogy a polgármestert kocsmájának privát WC-jében orálisan elégítse ki, az anyai ösztön győzött a büszkeség felett. A polgármester azonban nem ment be, hanem két emberét küldte be, hogy velük tegye meg a dolgot. Azok pedig telefonnal videóra vették az aktust, és mire a nő kijött, már mindenki a kocsmában a telefonján nézte a róla készült videót.

Ezután pénz helyett kidobták a kocsmából és utána köptek!

A Népszava szerette volna meghallgatni a kormánypárti polgármester álláspontját is. Amikor személyesen keresték a faluban, nem volt a hivatalában, amikor felhívták, közölte, hogy nem nyilatkozik és letette a telefont. Pár nappal később e-mailben is elküldték neki a kérdéseiket, lehetőséget adva így is a válaszadásra, de továbbra sem reagált.

Az asszony az illetékes járási ügyészségen feljelentést tett személyiségi jogainak megsértése miatt. A nyomozás elindult, úgy tudjuk, az egyik érintett telefonját már lefoglalta a rendőrség.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!