Kimondták: olyan durva kijelentést tettek, hogy csoda, ha nem repülünk az EU-ból

Forrás: MTI- Kovács Attila

Még fideszes mércével is sokkoló, ami elhangzott.

Kampánynyitó beszédet tartott Horváth Szilveszter, a Bács-Kiskun Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke Szabadszálláson. Abban olyan súlyos dolgok hangoztak el, hogy elsőre azt gondolnánk, valaki dugiban kamerázta őt, és azért rakta fel a felvételt az internetre, hogy ártson neki. De nem, mára ott tartunk, hogy a vállalhatatlan beszédet maga Horváth tette ki büszkén a Facebook-oldalára (frissítés: a közösségi oldal időközben leszedte a vérlázító tartalmat).

Horváth a beszédben olyanokat mondott, hogy a cigány kultúra ma támadás alatt áll, az Unió ugyanis el akarja venni azt tőlük.

ezt úgy érnék el, hogy beengedik a migránsokat, akiknek szerinte a 90%-a (!) terrorista.

Horváth szerint senki nem szeretne félelemben élni, de ha a migránsok idejönnek, akkor akár még az is előfordulhat, hogy egy ártatlan magyar ember megy az utcán,

és ha rosszul néz egy szembejövő migránsra, az megkéseli.

Ráadásul még büntetni sem lehetne őket, hiszen nekik saját törvényeik vannak. Emiatt szerinte még az is megtörténhetne, hogy akár tízen (!) büntetlenül erőszakolják meg a gyerekeinket. A politikus arra kérte a megjelenteket, hogyha nem akarják, hogy mindezek a szörnyűségek bekövetkezzenek, akkor május 26-án fogjanak meg legalább két-három embert, és menjenek el szavazni Orbán Viktorra és a Fideszre.

Itt tart ma az ország, 2019-ben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!