Megrázó történet: így bánt el az állam a négy gyermekes rokkant anyukával

Molnár Zsolt és felesége, Zsuzsanna egyik gyermekükkel 2012-ben. Fotó: Zsolt Molnár / Facebook

Szinte felrobbantotta az internetet annak az anyának a története, aki négy gyermek felnevelése közben vesztette el a látását. Cikkünk megírás a közben már több mint 7 ezren osztották tovább a család kétségbeesett bejegyzését a közösségi hálózaton.

A történet tökéletesen megmutatja, hogy mennyire álszent és képmutató és érzéketlen az ország vezetése. Molnár Zsolték kormányprogram szerinti mintacsalád lennének, abban a tekintetben, hogy négy gyermeket nevelnek, az anya pedig a főállású anyaságot választotta, megfelelve Kövér és Semjén ideáljának. De sajnos ez most nem segít rajtuk.

A feleség, Zsuzsanna látása egy éve kezdett gyors ütemben romlani, de mire a a magyar egészségügyben megállapították, hogy egy jóindulatú daganat nyomja el a látóideget, és eltávolították azt, már nem lehetett visszafordítani a látáscsökkenést. 87 százalékos rokkant státuszt állapítottak meg nála,

rokkant nyugdíjként pedig 0 forintot!!!

Ez pedig nem holmi adminisztrációs hiba volt, hanem a szabályok szerint ennyi jár, mert 2004-15 között gyesen volt a gyerekekkel, azóta pedig főállású anyaként nevelte gyermekeit.

Hiába volt biztosítási jogviszonya, mivel SZJA befizetése nem volt, így nem kaphat rokkant nyugdíjat sem. A most 38 éves nő 27500 forint fogyatékossági járadékot kap, és egyszer  majd öregségi nyugdíjat is kaphat, pontosan 28500 forintot, a jelenlegi szabályozás alapján.

Nem tudunk mit hozzáfűzni, erre nincsenek olyan szavak, amiket melyeket elbírna a nyomdafesték.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!