Meglépte Orbán: ilyen embertelenségre rég volt példa a magyar közéletben

Sokkoló tapasztalatokat gyűjtött Szél Bernadett a röszkei tranzitzónában.

Meglátogatta a röszkei tranzitzónát Szabó Szabolcs képviselőtársával csütörtök délelőtt Szél Bernadett. Szél Facebook-bejelentkezésében közölte: a 101 ott tartott menekültből 61 (!) gyermek, emiatt az egész úgy néz ki,

mint egy börtönóvoda.

Ami még felháborítóbb, hogy nem csak “nagyobb” gyerekekről van szó, a képviselőnő szerint csecsemő is akad közöttük. Volt olyan gyerek, akinek állítólag négy napja fáj a foga, de fogász még mindig nem látta, elmenni pedig nem engedik őket a zónából.

“Nekem ne mondja senki, hogy ők terroristák. Ne mondja senki, hogy ezek a gyerekek bármi rosszat tettek”

– fakadt ki jogosan Szél, majd elmondta: könnyű úgy hergelni ezek az emberek ellen, hogy az ember nem látja őket a saját szemével.

“Ezt nekem soha nem fogja Orbán Viktor és a kormány megmagyarázni, hogy miért kell 61 gyereket szögesdrótok közt tartani. Miért kell hónapokon keresztül arra kényszeríteni, hogy bent legyenek?”

– tette hozzá. A koncentrációs táborokat idéző állapotok miatt bejelentette, hogy találkozót fog kezdeményezni a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal vezetőivel.

A bejelentkezést itt megtekinthetik:

Most jöttünk ki a röszkei tranzitzónából Szabó Szabolcs képviselőtársammal. Elmondjuk, mit tapasztaltunk. Hallgassák meg‼️

Közzétette: Szél Bernadett – 2019. április 4., csütörtök

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!