Repülnie kell az államtitkárnak? Ezért a mondatért biztos nem marad a helyén!

Plen‡ris ŸlŽs; F—nagy J‡nos; fot—: Horny‡k D‡niel

Fónagy „Volt-már-minden-államtitkár” János a kormánypárt masszív gránittömbje, aki többek között olyan aranyköpésekkel írja be nevét az államapparátus innovatív vezetőinek panteonjába, hogyaszondja a Ferihegyi terminálnál nincsenek is taxishiénák s hasonló gyöngyszemek, olyat talált mondani, ami kétségessé teszi, hogy maradhat-e a pártjában.

De szó se róla, bátor, tökös, elvszerű és kisemberközeli kinyilatkozást tett.

Miután az elmúlt egy hónapban botrányos benzináremelések történtek a magyar gazdaságban, ami finoman szólva sem érinti pozitívban a magyar lakosságot, Fónagy János (aki jelenleg a negyedik Orbán-kormány Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkára) sajtótájékoztatóján a kisemberek pártján állva nyilatkozta:

„Az, hogy az üzemanyagárak rövid időn belül háromszor emelkedtek, ismét azt bizonyítja, a kormány alkalmatlan az ország irányítására. A kormány, ahogy eddig sem, most sem tesz semmit azért, hogy az emberek mindennapi életkörülményei javuljanak.”

Le a kalappal, hogy ilyen bátran képes kimondani az igazságot, aggódunk a sorsáért, de szívesen meghívjuk legközelebb egy fröccsre a közeli kocsmába.

Vagy mégsem, mert a fenti harcos kiállásával csak egyetlen bibi van, hogy mindez 2010., januárjában, a Fidesz hatalomra kerülése előtt, még baloldali kormányzás alatt hangzott el.

Nem baj János, szép volt János, csak így tovább János – reméljük mihamarabb alkalma lesz ismét ellenzékből cincogni az oroszlán háta mögül.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!