Ez a két kiszivárgott fotó romba dönti az eddigi összes hazugságát

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Orbán Viktor már Nagy Imre újratemetésén elmondott beszédével elkezdte építeni saját kérlelhetetlen antikommunista imázsát. Azóta is próbálja tartani ezt a vonalat, köszönhetően az arcán található bőrnek, könnyedén át tud siklani olyan tényeken, minthogy az apja pártitkár volt, ő KISZ titkár, és hogy az egész Fidesz tele van valamikori MSZMP tagokkal.

Legutoljára Jean-Claude Junckernek szólt be, hogy neki ne dumáljon az, aki Marx szobrot koszorúz. Úgy tűnik, a miniszterelnök memóriája egy kissé kihagy. Juncker ugyanis nem koszorúzott Marx szobrot, ő viszont ennél keményebb helyeken tisztelgett, és helyezett el koszorút.

A következő képen éppen Azerbajdzsánban  helyez el koszorút Hejdar Alijev nemzeti vezető sírjánál. Alijev 1967-ben, 44 évesen lett az azerbajdzsáni KGB vezetője. Élete végéig Brezsnyev kedvelt figurája volt, aki könyörtelenül leszámolt ellenségeivel, és együttműködött a maffiával. Sebaj, Marxnál biztos különb volt. Legalábbis Orbán szerint.

A következő képhez nem sokat kell hozzáfűzni: Kinában a Tienanmen téren koszorúz, ott, ahol 1989-ben a keményvonalas kínai kommunista vezetés a hadsereggel mészároltatott le több ezer tüntetőt. Ez aztán az elvhű antikommunizmus. Mi azért találunk némi különbséget Marx közgazdasági és filozófiai munkássága és egy vérengzés között, Orbánnak ez nem sikerült.

Fotó: MTI

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!