Ez a két kiszivárgott fotó romba dönti az eddigi összes hazugságát

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Orbán Viktor már Nagy Imre újratemetésén elmondott beszédével elkezdte építeni saját kérlelhetetlen antikommunista imázsát. Azóta is próbálja tartani ezt a vonalat, köszönhetően az arcán található bőrnek, könnyedén át tud siklani olyan tényeken, minthogy az apja pártitkár volt, ő KISZ titkár, és hogy az egész Fidesz tele van valamikori MSZMP tagokkal.

Legutoljára Jean-Claude Junckernek szólt be, hogy neki ne dumáljon az, aki Marx szobrot koszorúz. Úgy tűnik, a miniszterelnök memóriája egy kissé kihagy. Juncker ugyanis nem koszorúzott Marx szobrot, ő viszont ennél keményebb helyeken tisztelgett, és helyezett el koszorút.

A következő képen éppen Azerbajdzsánban  helyez el koszorút Hejdar Alijev nemzeti vezető sírjánál. Alijev 1967-ben, 44 évesen lett az azerbajdzsáni KGB vezetője. Élete végéig Brezsnyev kedvelt figurája volt, aki könyörtelenül leszámolt ellenségeivel, és együttműködött a maffiával. Sebaj, Marxnál biztos különb volt. Legalábbis Orbán szerint.

orban koszoruz azerbajdzsanban

A következő képhez nem sokat kell hozzáfűzni: Kinában a Tienanmen téren koszorúz, ott, ahol 1989-ben a keményvonalas kínai kommunista vezetés a hadsereggel mészároltatott le több ezer tüntetőt. Ez aztán az elvhű antikommunizmus. Mi azért találunk némi különbséget Marx közgazdasági és filozófiai munkássága és egy vérengzés között, Orbánnak ez nem sikerült.

orban koszoruz tiennan ter
Fotó: MTI

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!