Totális hülyét csinált a Fidesz sajtóból Ujhelyi: lógó orral kullogott haza az összes propagandista

Az elmúlt napokban egy Origón megjelent cikktől volt hangos a fideszes sajtó, amiben a volt Szeviép-vezér szerint a cég fizette Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő szegedi házának a felújítását. A cikk szerint a felújítás 30-40 millióba került, amit egy közbeiktatott cégen keresztül fizetett a Szeviép. AZ Origó szerint  szerint borospince, kerti tó, jakuzzi és wellness részleg is van a házban.

Mindebből természetesen egy szó sem igaz.

Ujhelyi István nem futott el a támadás elől, hanem egy rendkívüli sajtótájékoztatón mutatta be a “luxus körülményeket”, ahol élnek. Kiderült, hogy sem az időpont, sem az összegek nem stimmelnek a cikkben említettekkel, de a legnagyobb döbbenet akkor ült ki az újságírók arcára, amikor kiderült, hogy

a “privát tó” az nem más, mint egy öntözővíz tározó,

ugyanis a ház eredetileg rózsakertészet volt. A “wellness részleg”-ről pedig kiderült, hogy a  melléképületben van egy évekkel ezelőtt elromlott pezsgőfürdő, amelyet drága lenne kibontani, egy szauna és két kondigép is található. Ujhelyi István számlákkal is igazolta a 30 millió helyett 1,2 millió forintos felújítást.

Az EP-képviselő hangsúlyozta a sajtó képviselőinek, hogy 18 éves kora óta a nyilvánosság előtt végzi munkáját, soha nem kellett elbújnia az emberek elől, országgyűlési képviselőként és ma is azok között élt, akik megválasztották.

A valóság láttán a kormányzati propaganda képviselői lógó orral, megszégyenülve távoztak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!