Rettegnek a Fideszben az ellenzéki képviselőktől, ezért húznak rajtuk még egyet

Ki másnak a nevével lenne fémjelezve a következőt tervezett törvénymódosítás, mint Kövér László házmesterével! Kövér állásfoglalást kért a parlamenti képviselők belépési jogáról szóló szabályokról, amiknek a felülvizsgálatát rögtön javasolta is Vejkey Imre, az igazságügyi bizottság KDNP-s elnöke. Mindennek az oka természetesen a tavaly decemberi MTVA székházban történt események voltak,

de nem azon akadt fel a házelnök, hogy törvénytelenül, erőszakkal dobálták ki a képviselőket az épületből a felfegyverzett biztonsági őrök,

hanem azon, hogy a képviselők törvényben biztosított jogukkal élve, bementek!

Új fogalmat kell majd megtanulnunk, az “elvesztette közpénz jellegét” után, itt a  “visszaélésszerű látogatások” kifejezés, melyet Kövér emleget az ellenzéki képviselőkkel kapcsolatban, annak ellenére, hogy az Országgyűlési törvény úgy fogalmaz: “a képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít”.

Így kell ezt csinálni a fideszes “antikommunista” tempóban, tiltsuk ki a képviselőket ezentúl a közintézményekből, mi közük is lenne hozzá? Adnánk még Kövérnek egy pár javaslatot megfontolásra, mert ezt így azért elég vékonynak érezzük:

  1. Tiltsák ki a parlamentből azokat a képviselőket, akik minimum háromszor nemmel szavaztak a kormány előterjesztésére!
  2. Vonják meg minden ellenzéki képviselőtől a szót, akik nem úgy kezdi a felszólalását, hogy “Isten áldja meg Orbán Viktor tekintetes és méltóságos miniszterelnök urat!”
  3. Ne kaphasson fizetést az a képviselő, aki valamelyik sajtótermékben saját véleményt fogalmaz meg! Súlyosbító körülmény, ha ez a vélemény kritizálja a Fidesz álláspontját, ekkor nem csak az ő, hanem a házastársa fizetését is tiltsák le!
  4. Ha mindez nem lenne elég, akkor javasoljuk a városok főterén végrehajtandó nyilvános megbotozás intézményének a bevezetését, melyet minden esetben a helyi fideszes országgyűlési képviselő rendelhet el, és hajthat végre!

Röhögnénk, ha filmen látnánk, és nem a mi életünk lenne.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!