Végleg kiépült a cenzúra: már ezt sem engedték lehozni

Kép: MTI

Változtatás nélkül közöljük le azt a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményt, amelyet

az MTI nem volt hajlandó leközölni!

Semmi mást nem tettek vele, mint megerősítették a közlemény tartalmát, az elhallgatással védve a védhetetlent. Jöjjön a közlemény:

“A náci megszállás évfordulójára

75 évvel ezelőtt a mai napon a hitleri Németország csapatai megszállták hazánkat, amelyekkel együttműködve a Horthy Miklós által kinevezett új magyar kormány a saját nemzete ellen fordult.

1944. március 19-ét követően minden korábbinál nagyobb lendületet vett a magyarországi zsidóüldözés. Az állam vezetői olyan bűnöket követtek el, amelyekre semmi sem szolgálhat magyarázatul és senki sem adhat felmentést alóluk.

Sajnos, most 75 évvel később olyan időket élünk, hogy a közpénz milliárdokból fenntartott közmédiában nyíltan hirdethetik a náci eszméket és hősként próbálják meg beállítani az SS katonáit. Olyan időket élünk, hogy egy a kormánypárt által kitartott elemző már arról értekezik, hogy létre kellene hozni a Viktorjugendet.

Ezért az emlékezés mellett emlékeztetnünk is kell a hatalom mindenkori gyakorlóit, hogy senki sem fenyegetheti vagy fordulhat a saját nemzete ellen büntetlenül.

A közös felelősségünk, hogy ne engedjük megismétlődni a történelem legsötétebb korszakát. Közös európai ügyünk megállítani a szélsőséges nézetek újbóli elterjedését, ezért el kell utasítanunk az ordas eszmék, az erőszak és a gyűlöletkeltés minden formáját.

MSZP”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!