Hátborzongató részlet derült ki Orbánról, nincs messze a koronázás

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Sok mindent elárulnak Orbán lelkéről azok a dolgok, amiket szimbolikusnak szoktunk nevezni. Normál körülmények között szimbolikusak lennének csak, de hazánkban a NER idején ezek az eltervezett jövőt mutatják meg.

Orbán első kormányzásai idején a Szent Koronát vitette a parlament épületébe, kifejezve vonzalmát a királyság intézményéhez, fittyet hányva annak, hogy parlamentben nem királyok, hanem, választott képviselők teszik a dolgukat.

Aztán, az Alkotmányunkból Alaptörvény lett, és a köztársaság sem lett kívánatos tovább az ország elnevezésében. Majd jött a következő lépés, a miniszterelnök felköltözött a Várba, ahol a koronás fők voltak eddig, a képviselőket meg meghagyta a parlamentben, mintha ő nem is tartozna közéjük, mintha felettük állna.

Aztán hirtelen feltűnt egy kép, a kormányüléseknek helyet adó teremről, ahol egy apró részlet árulja el, hol is szokott ülni Orbán:

koronával díszített trónus az övé!

orban koronas szeke

Ezek után végképp nem csodálkoznánk azon, ha a korona visszakerülne a Várba, Orbán pedig a parlamenttel királlyá választatná magát! A kincstárnok lehetne Mészáros Lőrinc, az udvari bolond címért pedig Kósa és Németh Szilárd szállhatna versenybe!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!