Bayer Zsolt lerántotta a leplet az összeesküvésről, már csak ürgebőrbe kell varrni és a békaemberek kezébe adni!

Kép forrása: Echo TV - Bayer Show

Múlthét pénteken egy 28 éves férfi összesen 50 ártatlan embert mészárolt le két mecsetben, Christchurch városában. Ebből a kegyetlen tömeggyilkosságból Bayer Zsolt fideszes publicistának sikerült egy hihetetlen összeesküvés-elméletet gyártania – közölte a 444.hu.

Bayer szerint sem a hely, sem az időpont nem lehetett véletlen, és bárki álljon is a merénylet hátterében, az egyértelműen Orbán Viktornak és a bevándorláselleneseknek szeretett volna ártani az európai parlamenti választások előtt.

“Ám a név! Christchurch… Vagyis Krisztustemplom, vagy ha úgy jobban hangzik: Krisztus temploma – ez így együtt a legtökéletesebb névválasztás ahhoz, hogy a kereszténységhez is tapadjon végre egy terrortámadás.

Christ – christian, vagyis Krisztus, keresztény, és még templom is: ez tényleg tökéletes. A világon mindenhol ez a név fog megragadni ennek a terrortámadásnak a kapcsán, beleég a fejekbe és összekapcsolódik: Christ, christian, church, terror, 49 halott, és mind muszlim… Ó, Istenem…”

Itt azonban nem állt le Bayer a fejtegetésben. Szerinte az is gyanús, hogy a merénylő a tömeggyilkosság előtt közzétette a populista politikusok jelszavait, ami a bevándorlásellenesek esélyeit rontják:

“Szóval ezek az erők erősödnek, egyre erősebb és határozottabb az iszlám-ellenesség szerte Európában, és akkor megérkezik Brenton Tarrant, a 28 éves ausztráliai fitnesz edző, és Christchurch-ben maga mögött hagy 49 muszlim halottat. S ráadásul még azt a “szívességet” is megteszi, hogy egy közel 80 oldalas »credot« is feltesz az internetre, amelyben megindokolja tettét, kifejti nézeteit és tettének okait

– és láss csodát! Ebben a 80 oldalban ott van minden, amit majd az elkövetkező két és fél hónapban naponta elő lehet szedni és meg lehet lobogtatni.

Benne van Trump, mint a »fehér identitás jelképe« – hát kellhet-e ennél pompásabb segítség szerte a világon a kerítést építő Trump ellen? Aztán természetesen benne van a »fehér faj« védelme és szupramáciája, bigott és idióta fajvédelem, ugyanilyen muszlim-ellenesség, egyszóval mindaz, amire szükség lehet az elkövetkezendő hónapok bevándorláspárti kommunikációjához.

A fideszes publicista valószínűleg lemaradt arról, hogy a bolgár főügyész a merénylet elkövetésének estéjén bejelentette, az elkövető, Brenton Tarrant, korábban járt Bulgáriában, Romániában és Magyarországon is, így Bayer nem tudta feldolgozni, honnan tudhatta meg ezt az információt ilyen gyorsan a sajtó.

“Vajon honnan tudták ezt meg ilyen példátlan gyorsasággal?

És ugye önök is értik e három ország szimbolikus jelentőségét, az elkövetkezendő kommunikációs csatában betöltött meghatározó fontosságú szerepüket! Magyarország, a bevándorlás-ellenes tábor vezetője, s a két balkáni állam, amely szintúgy ellenáll és kerítést is épít.

Pont e három országot kereste fel a tömeggyilkos (Románián csak átutazott, az nem érdekes!), és ezekről az utakról nagyjából hat órával a tömeggyilkosság elkövetése után már hírt is ad a világsajtó.”

Bayer valószínűleg nem nézett utána annak sem, hogy Tarrant a merénylet előtt közzétette a gyilkossághoz használt fegyver képeit, amin történelmi személyiségek nevei voltak olvashatóak. A publicista szerint azonban az se véletlen, hogy ezek a nevek szerepeltek a fegyveren:

“Hát rajta van a gépkarabélyon Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is, a nándorfehérvári diadal hőseié!

Így aztán mindjárt visszafelé, történelmi összefüggésben is le lehet számolni a “muszlim-ellenességgel”, az iszlám hódítás elleni harccal!

Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?”

Végül Bayer levonta maga következtetését, és arra jutott, hogy

„úgy néz ki ez a christchurchi merénylet, mint egy titkosszolgálati akció”.

Valamint szerinte hamarosan Orbán Viktort is bele fogják keverni az ügybe, mivel a miniszterelnök hírhedten bevándorlásellenes és az egész véres mészárlás csak erre ment ki:

És akkor sem leszek különösebben meglepve, ha nagyjából jövő hét közepén kiderül majd, hogy Brenton Tarrant igenis rendelkezett kapcsolatokkal errefelé.

Ezért jött ide, a bevándorlás-ellenes országokba, legfőképpen Magyarországra. És ugye nem leszünk meglepve, ha néhány nap múlva az éber rendőrség megtalálja majd a tömeggyilkos holmija közt Orbán Viktor valamelyik beszédének, nyilatkozatának angol nyelvű fordítását.

Mondjuk azt, hogy a migráció méreg Európa számára. Igen, szerintem ezt fogják megtalálni Tarrantnál, ugyanis műveleti nyelven ezt hívják semlegesítésnek. Így kell egy népszerű és támogatott nézetet áttolni a népszerűtlen és támogathatatlan zónába.

Végső konklúzióként a fideszes publicista megállapította, lényegtelen, hogy Tarrant titkosszolgálat megbízására gyilkolt-e, mivel ezt úgysem fogjuk megtudni. A lényeg, hogy

“most már számos titkosszolgálat azon dolgozik, hogy ebből a tömeggyilkosságból a lehető legnagyobb hasznot hozza ki a bevándorláspárti, kozmopolita, nemzetellenes politikai erők számára”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!