Mindenki rajtunk röhög: ekkora böszmeséget még senki nem tett

Ismét sikerült kiröhögtetnie magát a teljes magyar kabinetnek.

Megvannak a (sebtiben összeállított?) új plakátok, melyekre gyorsan lecserélték az óriási nemzetközi botrányt kiváltó Juncker-plakátokat. Hogy a sietség okozta-e vagy a nyers inkompetencia, nem tudni, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült újabb fiaskót kirobbantania a kormánynak.

A különbség mindössze annyi, hogy ezúttal nem dühöngenek, hanem röhögnek rajtunk.

A családvédelmi akciótervet hirdető plakátot egy világszerte elhíresült meme párosával illusztrálták, az “elvont figyelmű barátéval”, amin egy fiatal srác barátnője társaságában látványosan megbámulja egy arra járó lány fenekét, a barátnő nagy felháborodására. Jól értették: a helyzet úgy áll, hogy

egy félrecsalni vágyó (de legalábbis a szemét máson legeltető) fiatal srác reklámozza a magát kereszténynek hirdető kormány családpolitikáját.

Az új plakátok

Az égbekiáltó iróniát nem csak idehaza vették észre, ezen röhög a BBC, a Buzzfeed, a Guardian és a Washington Post is (és rajtuk keresztül sokmillió olvasó). Nem tudjuk, vajon szándékosan próbált-e hírverést kelteni a kormány, hogy mindenki megtudja, teljesítették Weber egyik követelését (vagyis lecserélték a plakátokat), vagy csak ennyire inkompetensek a kormány médiacégeinél. Ha az előbbi az igaz: gratulálunk, briliáns húzás volt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!