Megfutamodott Orbán: még ide sem ért Weber, már takarítja a nyomokat

Különös dologra hívta fel a figyelmet a 444 olvasója.

Mint már beszámoltunk róla, ma érkezik Budapestre Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje, hogy a Fidesz EPP-tagságáról tárgyaljon Orbán Viktorral. Egyes vélekedések szerint Weber látogatása már eleve azt jelzi, hogy a csúcsjelölt nem szeretné, ha ki kellene zárnia a Fideszt a soraiból. Emlékezetes, a politikus korábban három feltételhez kötötte az Fidesz EPP-tagságát. Ha Orbán nem teljesíti azokat, szerinte nincs tovább maradása a Néppártban.

Az egyik volt ezek közül, hogy haladéktalanul függessze fel a kormány a Jean-Claude Juncker EB-elnököt gyalázó plakátkampányát. Nem sokra rá Orbánék meg is ígérték, hogy március 15-ig minden plakáttól meg fognak szabadulni, és a korábbi keménykedés ellenére valószínűleg a plakátkampány új szakaszát, a Frans Timmermans szocialista csúcsjelölttel szembeni kampányt is határozatlan időre fel fogják függeszteni. Úgy tűnik, biztosra akartak menni, a 444 egy olvasója ugyanis kiszúrta, hogy

Weber feltételezett útvonalán már le is szedették a korábban Észak-Koreát is megszégyenítő tempóban kirakott plakátokat.

A plakátok helyén már csak üres, kék fedőréteg található, sehol egy vigyorgó Soros, vagy egy rötyörésző Juncker.

444
Forrás: 444

A nagy végvári hős Orbánnak tehát nagyon úgy tűnik, hogy inába szállt a bátorsága, és mint a legsötétebb sztálini időkben, megpróbálja megmásítani a történelmet, és egyúttal hülyének nézni saját néppárti kollégáját. Elég lenne azonban csak lehajtania Webernek a ferihegyi gyorsforgalmiról, hogy lássa, mi ma a propagandavalóság Magyarországon.

“Bűnrészes vagy, Weber” – végre az arcába vágták az igazságot a Néppárt csúcsjelöltjének

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!