Kolosszális bukás: próbálja terelni a figyelmet Orbán, de már nem fog menni

Hiába próbálta túlharsogni a Weber-találkozó előtt diplomáciai égését Orbán Viktor, Weber bejelentése, miszerint nem sikerült dűlőre jutniuk több kérdésben sem, meghiúsította terelési kísérletét.

Megérkezett Budapestre Manfred Weber. Látogatásáról egyből tudni lehetett, hogy nem lesz súrlódásmentes, miután elsőként nem a kormányfőt, hanem a Fidesz által elüldözött CEU-t kereste fel. (Azóta lezajlott a találkozó, erről itt olvashatnak.) Orbán sajátos módszert talált, hogy kezelje a helyzetet: feltekerte a sikerpropagandát, majd biztos ami biztos, egy olyan ízeset migránsozott, amivel még a liberális lapok ingerküszöbét is sikerült átütnie.

A Hungexpón, a XII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján tartott beszédében ugyanis úgy fogalmazott, két dolog nincs jelenleg az országban:

terrorizmus és migránsok.

A miniszterelnök szerint van helyette munka, otthon és biztonság. Olyanokat is mondott, hogy Magyarországon pörög a gazdaság, az ország jobban teljesít, nőnek a bérek, ezrével hozzák létre a nemzetközi nagyvállalatok a munkahelyeket az országban és erősödik a hazai vállalkozói réteg is.

Hogy ezt mikor álmodta a kormányfő, nem tudjuk. Azt azonban sejtjük, hogy a sikerpropagandával mindössze csak annyi volt a célja, hogy túlharsogja azt a kolosszális égést, amit ma Webertől elszenvedett.

Megy a maszatolás: még mindig titok, mire jutott Orbánnal Weber

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!