Válságstáb a helyi Fidesznél? Újabb Fideszes bástya dőlhet le ősszel

Közeledvén a tavaszhoz, mely már erőteljesen az EU parlamenti választásról és ezen keresztül az őszi önkormányzati választási felkészülésről szól, egyre inkább érződik a kézzelfogható hatása a tavaly év végi utcai megmozdulásoknak.

Akkor, többször is egy színpadon állt az összes ellenzéki szereplő, és kezdett kialakulni az a koalíció, melynek összekötő ereje a NER megbuktatásának célja. Bár ez úgy tűnik, a májusi választáson nem fog megvalósulni, mindenki külön listán indul, a folyamatokat nem lehet megállítani.

A mai napon Egerben jelentették be az ellenzéki pártok, hogy közösen, egy ernyőszervezet alatt indulnak neki az önkormányzati választásnak.

Nem csak a polgármester, a Jobbikos Mirkóczki Ádám személyében állapodtak meg, de a körzetekben is egy jelölt fog állni a fideszes jelölttel szemben részükről. A megállapodásban az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum vesz részt.

A Fidesznek van félnivalója Egerben, hiszen a legutóbbi polgármester választáson Habis László a Fidesz színeiben éppen csak több szavazatot kapott, mint az ellenzéki jelöltek összesen, Mirkóczki Ádám pedig tavaly tavasszal mintegy 600 szavazatot vert rá Eger városában a fideszes Nyitrai Zsoltra, aki egyébként a teljes körzetet megnyerte.

Reméljük a tavasz és a nyár folyamán egyre több ilyen hírről tudunk tudósítani, és az ellenzéki vezetésű megyeszékhelyek jelenthetik az első szögeket a NER koporsójában.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!