Nem tud velük mit kezdeni a Fidesz, hát beindították a hazugsággyárat

forrás: mszp.hu

“A hatalom képtelen mit kezdeni azzal, hogy mi, szocialisták új politikát hirdettünk, sikerre vittük az előválasztást és megteremtettük az ellenzéki akcióegységet. Csak a fideszes propagandakiadványok próbálják azt a látszatot kelteni, mintha jelentős belső ellentétek feszülnének az MSZP-ben” – mondta Tóth Bertalan MSZP-elnök a Népszavának adott interjújában. A szocialista politikus kiemelte:

“csütörtökön az MSZP elnöksége elrendeli a választási időszakot, azaz az MSZP kampányüzemmódba kapcsol

– így minden politikusának az EP-voksolás sikerén és a párt egységének megszilárdításán kell dolgoznia. Van programunk, vannak kiváló jelöltjeink, megkezdtük az aktivisták, szavazatszámláló bizottsági delegáltak toborzását – szóval megyünk előre”.

Azzal kapcsolatban, hogy Kövér László javaslatára az Országgyűlés több ellenzéki képviselő másfél havi fizetését elvonta, Tóth Bertalan megjegyezte:

“Nagyon büszke vagyok a képviselőinkre, hogy meggyőződésünk védelmében hajlandók voltak kilépni komfortzónájukból. Ha ez kellett ahhoz, hogy elinduljon egy érdemi közös gondolkodás és cselekvés az ellenzéki pártok, a civilek és a szakszervezetek között, akkor már megérte.”
Az MSZP elnöke az interjúban hangsúlyozta:

“Azért küzdünk, hogy a kabinet visszavonja a rabszolgatörvényt, hogy a magyar munkavállalókat ugyanolyan jogok illessék meg, mint európai társaikat – és ugyanolyan életszínvonalat biztosító minimálbért kapjanak. Azért harcolunk, hogy senki na kaphasson gyengébb képzést és egészségügyi ellátást idehaza, mint egy nyugat-európai tagállamban. És a lehető legtöbbet szeretnénk segíteni a fiataloknak.”
Forrás: Népszava

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!