Ebben a csatában csak veszteni tudnak, a szájkarate ide nem lesz elég

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Európai Néppárt eljárást fog indítani a Fidesz ellen, hogy kizárják őket a pártból. A magyar kormányzati plakátkampány hatalmas politikai botrányt okozott az EU-ban, így az EPP vezetője válaszút elé állította Orbánt.

Manfred Weber három egyszerű és teljesíthető feltételt szabott meg Orbánnak annak érdekében, hogy ne zárják ki a Fideszt. 
Bocsánatot kéne kérnie a Fidesznek a plakátkampány miatt az EPP tagpártjaitól, végérvényesen fel kéne függeszteniük a Brüsszel ellen irányuló hadjáratukat és biztosítaniuk a CEU Budapesten valói működését.

Az MTI közlése szerint az EPP frakcióvezetőjének feltételeire Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy reagált:

“A Fidesz számára az európai keresztény értékek védelme és a migráció megállítása fontosabb a pártfegyelemnél, ebben nem engedünk.”

A magyar kormánypárt kommunikációs igazgatója továbbá elmondta azt is, hogy “az Európai Néppárton belül a vita a bevándorlásról szól, a Fidesz pedig mindenkinek, így Manfred Webernek a véleményét is meghallgatja.”

Hidvéghi végül Weber CEU-s feltételére vonatkozólag annyit mondott, hogy a

“Soros-hálózat minden követ megmozgat a saját érdekeinek a képviseletében”.

Orbán nyert egy kis időt – de nem fogják megmenteni

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!