Döbbenetes szavak Ujhelyi Istvántól: így üzent a Fidesznek

Üzenem a Fidesznek: megkaptam a fenyegetést, megértettem, de nem törtök meg!

Megszoktam, hogy a goebbelsi mintán felépített fideszes gyűlöletkeltés eredményeként a magyar közélet olyan szintet ért el, amikor teljesen hétköznapi és elfogadott, hogy hazaárulózva meglökdössenek, amikor babakocsit tolok egy parkban. Megszoktam, hogy az elfoglalt és a narancsos pórázon tartott sajtó nem újságot ír, hanem pártfeladatot hajt végre és nem az igazság érdekli, csak a napi feladat minél hatékonyabb végrehajtása. Ilyen országot épített Orbán Viktor és a Fidesz-maffia.

Arra azonban nem gondoltam, hogy lesz olyan pillanat, amikor párhuzamos csatornákon kendőzetlenül megüzeni a fideszes gépezet: túl bátran állok bele a velük szembeni politikai harcba, az MSZP európai kampányában vállalt vezető szerepem pedig a célkeresztjük közepére helyezett. Arrogánsan megüzenték az elmúlt napokban, hogy mindent elkövetnek majd, hogy ellehetetlenítsenek; minden rendelkezésükre álló eszközt használni fognak arra, hogy támadjanak, hiteltelenítsenek, magyarázkodásra és számukra fontos eredményként: visszalépésre késztessenek.

Túlzottan is sokat ártok a nemzeti együttműködés orbáni rendszerének, túl harcos és túl hangos szocialistaként az útjukban állok – szólt az üzenet.

Üzenem hát akkor én is a Fidesznek és csatolt részeiknek: megkaptam a fenyegetést, meg is értettem, de mit sem érnek el vele. Jöhet bármilyen karaktergyilkos lejárató kampány (Dobrev Klára is nemrég olvashatta magáról a ’közszolgálati’ médiában, hogy ’a későbbiekben korrupciógyanús ügyekbe keveredhet’), dobhatnak be bármit a propaganda-gépezet hiénáinak, nem tudnak megtörni. Nem olyan fából faragtak.

Tizenéves korom óta a baloldali közösség tagjaként őrzöm és védem az európai értékeket, a szolidaritás és emberség eszméit és küzdök minden olyan rendszer ellen, amely ezeket semmibe veszi. Az elmúlt években pontosan láthatta mindenki, hogy milyen kérlelhetetlen módon ütöm a fideszes rezsimet és leplezem le korrupt lopásaikat, derítem fel és mutatom meg aljas hazugságaikat. Tőlem ezt várhatják a jövőben is. Írjon majd bármit a kormányzati revolvermédia, mondjon bármit a papagáj-kommandó, folytatom a munkámat. Azzal, hogy gyáva módon megfenyegettek, csak megerősítettek: jó úton járunk. Részemről ennyi. Találkozzunk a politikai harcmezőn NER-lovagok! Úgyis elbuktok, még ha ma túlerőt éreztek is a kezetekben.

Szerző: Ujhelyi István
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!