Újabb dühkitörés várható: katasztrófa, hogy ő akar főpolgármester lenni

Forrás: Youtube - Puzsér Róbert

A Závecz Research mérése után – mely műhely vezetőjét a népszerűségét érintő lesújtó eredmény ismeretében Puzsér a médián keresztül küldte el a „halál [email protected]ába” kutakodni -, most a Medián is szoros Tarlós-Karácsony meccset jövendől, míg Puzsér – hogy saját szókészletét használjuk – a „halál [email protected]ában” sincs.

A január végi Medián-felmérés szokás szerint a politikusok ismertségét és megítélését is vizsgálta. Ezúttal azonban nemcsak a 25 legismertebb vezető személyiségre vonatkozó adatokat mutatta be a kutatás, hanem a kérdőívben szereplő teljes, összesen 35 fős listát.

Amint az elmúlt évben, a mostani mérés szerint továbbra is Zugló polgármestere, a Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely a legnépszerűbb ellenzéki politikus. Ez rossz jel Tarlós István többi, eddig megismert kihívója számára, akik közül ugyan a Liberálisok jelöltjét, Sermer Ádámot nem vizsgálta a Medián, de Puzsér Róbertet igen.

Amíg a jelenlegi főpolgármester és a Fidesz őszi jelöltje, Tarlós egy százalékot bukva egy hónap alatt idén januárban 38 százalékon állt, addig Karácsony 37 százalékkal áll mögötte. Eközben Puzsér jelentősen jelentéktelen 19 százalékkal bír, bár egy százalékot javított tavaly óta.

A Medián szerint a pártnélküli, tehát „bizonytalan” budapesti szavazók körében Karácsony 41 százalékon áll, szemben Tarlós 33 és Puzsér 16 százalékával. Az utóbbi jelenleg egyedül a jobbikosok körében támogatottabb, mint a másik két jelölt.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: A tények makacs dolgok: Puzsér a kemény kampánymeló helyett most már a Medián vezetőjét is [email protected] címmel.

Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal őrjöngött Orbán legnagyobb trollja

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!