Kegyetlenül nekimentek az új mozgalomnak, a hazugságtól sem rettennek vissza

Nem gondolkoztak sokat a Fidesz kommunikációs osztályán, miután vasárnap zászlót bontott Márki-Zay Péter mozgalma, a Magyarország Mindenkié Mozgalom.

Az ellenzéki mozgalom fő célja, hogy ahol csak lehet, egy jelölt álljon az őszi önkormányzati választáson a kormánypárti aspiránssal szemben. Az MMM legismertebb arca az elnök Márki-Zayon kívül Hadházy Ákos független képviselő, de olyan nevek szerepelnek a tagságban mint Bod Péter Ákos, Elek István, Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert siófoki polgármester, Magyar György ügyvéd, Mellár Tamás, és Lukácsi Katalin közéleti aktivista.

Nem csoda, hogy a kormánypárti média rögtön össztűz alá vette a mozgalmat, és egy szánalmas próbálkozással a névbe próbáltak meg belekötni, miszerint Magyarország nem mindenkié, illetve az összes nyilatkozat, véleménycikk kötelező eleme a

“Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal”

mondat, amellyel gondolom azt akarják sugallni, mintha ez egy szűk családi kezdeményezés lenne, és micsoda nagy leleplezést hajtottak végre, hogy feltárták a rokoni szálakat. Ezzel azonban csak két probléma van: egyrészt a rokonsági kapcsolat nem unokatestvéri, hanem harmadunokatestvér a két politikus, ami némileg távolabbi kapcsolat, másrészt ezt tavaly nyáron Hadházy Ákos hozta a nyilvánosság tudtára egy interjúban.

Sem elegánsnak, sem korrektnek nem nevezhető a Fidesz támadása, na de megszoktuk már ezt az “erkölcsileg is magasabb szinten álló” jobboldali újságíróktól.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!