Durván leiskolázta Orbánt Koncz Zsuzsa, érdemes odafigyelni a szavaira

Az énekesnő a 24.hu-nak adott interjút.

Koncz többek között a magyar nők mai helyzetéről és az Orbán-rendszerről is megosztotta a véleményét. Mint mondta, szerinte a nők helyzete a rendszerváltás előtthöz képest romlott, akkortájt jelent meg a mainstreamben a női test árucikkbe bocsátása.

Az énekesnő szerint a nőket már akkor is kisanyámozták a parlamentben a pletykák szerint, ez a helyzet sajnos azóta sem változott. Marton László zaklatási ügyéről pl. elmondta, nem gondolta volna róla korábban, hogy képes ilyesmire, de az nem lepte meg, hogy következmények nélkül maradt a dolog Magyarországon.

A portál megkérdezte arról a hírről is, amiről korábban mi is beszámoltunk, hogy egy Vámos Miklóssal közös plakátjára valakik Dávid-csillagot rajzoltak. Koncz kifejtette, ízléstelennek tartotta, de meglepni nem lepte meg, ’90 után egy híres zsidókról szóló internetes listára ugyanis Esterházy Péter mellett az ő nevét is felírták. Akkor értette meg, hogy “őt is számon tartják”.

“A mostani világ nagy bűne, hogy hatalmi pozícióból felszította ezt az oktalan gyűlöletet”

– mondta az énekesnő, majd hozzátette: ez olyan mélyen kódolt métely az emberi természetben, amelyet nyomtalanul eltüntetni szinten lehetetlen. A magyarok kapcsán kiemelte: kellemetlen náció lettünk a környezetünk számára, ráadásul a történelmünkben nem először.

“Egyszerűen szégyellem magam, hogy idáig jutott a világ, hogy idáig jutottunk mi is”

– zárta gondolatait borúsan Koncz. A közelmúltban Geszti Péter is alaposan leoltotta a miniszterelnököt, erről itt olvashatnak.

Megsemmisítette Orbánt Geszti a Story Gála színpadán, ezt nem fogja kitenni az ablakba

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!