Ezt már a Fideszesek sem fogják tűrni: több száz bevándorlót hozott Orbán az országba

MTI Fotó: Varga György

Mindenféle kormánypropaganda és bevándorlás ellenes retorika ellenére, a saját maguk által meghozott bevándorlás ellenes törvényt áthágva,

több száz menekültet szállított a magyar kormány hazánkba,

a katasztrofális gazdasági és politikai állapotban lévő Venezuelából. Miközben a kormány bevándorlás ellenes törvénye különadóval sújtja azokat akik a következőeket végzik:

  • “A Magyarországon székhellyel rendelkező, bevándorlást segítő tevékenységet végző szervezet működésének anyagi támogatása.”
  • “Bevándorlást segítő tevékenységnek minősül minden olyan program, akció, tevékenység, amely közvetlenül vagy közvetve a bevándorlás előmozdítására irányul.”
  • Oktatásszervezés, tehát ha a menekülteknek nyelvtanfolyamot, vagy bármilyen oktatást szerveznek, ami segíti a beilleszkedést
  • Hálózatépítés és működtetés
  • A bevándorlást pozitív színben feltüntető propaganda tevékenység

addig a kormány a venezuelai menekülteknek a következőeket biztosítja:

– ingyen repülőjegyet Budapestre,
– legalább egy évig ingyen lakást,
– integrációs programot, ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyammal,
– letelepedési papírokat, amelyekkel érkezésük után néhány hónappal már legálisan dolgozhatnak.

Az Index információi szerint a szervezést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat végezte, a jelentkezőknek a caracasi Magyar Házban kellett bemutatniuk a papírokat, az adminisztratív munkát pedig a quitói (Ecuador) magyar nagykövetség végezte, mivel Venezuelában nincs nagykövetsége hazánknak. Az ecuadori követség juttatta el a repülőjegyeket Venezuelába, ahol azokat ingyen kapták meg az utazásra jogosultak. Mindehhez csupán azt kellett bizonyítani, hogy volt valamilyen magyar felmenőági rokonuk.

A menekülteket Magyarországra érkezésük után vidéki hotelekben szállásolták el, érkezésük után a balatonőszödi hotelben, később a velencei Juventus hotelben kaptak elhelyezést, jelen pillanatban pedig a gárdonyi Sport hotelben tartózkodnak.

Mindez annak fényében érdekes, hogy szír menekült gyerekek számára felajánlott nyaralás esetén Orbán azzal értett egyet, hogy a helyi lakosok kiszurkálták a hotel tulajdonos autójának kerekeit.

Mindezt a legnagyobb titokban szervezték meg Orbánék, hiszen ez romba dönti az egész eddigi propagandájukat, minden pontját megszegték a saját maguk alkotta törvénynek, és teljesen szembemennek az eddigi kommunikációjukkal. Ekkora hazugságot már a saját szavazók sem fognak nekik elnézni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!