Egyre többe kerül a magyar adófizetőknek Orbán megszállottsága

Az elmúlt években megszokhattuk már, hogy az utcán sétálva Soros György kacsint le ránk a plakátokról. A kormány által most meghirdetett legújabb ‘hazugságkampány’ egyik fő alanya is Soros lesz, melyhez hozzácsapták Jean-Claude Junckert is.

Ez az újabb szédületesen remek kampány, ami amúgy a kutyát se érdekli, a g7.hu portál által közzétett szerződés szerint, melyet a kormány kötött Balásy Gyula Fidesz-szimpatizáns cégével, a magyar adófizetőknek 10 milliárd forintjába kerül.

Természetesen a Fidesznek mint mindenre, erre is megvan a maga válasza: A kormány

“alapvető közérdeknek és demokratikus kötelességnek tartja, hogy a meghatározó kormányzati intézkedések kapcsán a magyar állampolgárok naprakész, minél több és minél részletesebb információt kapjanak”.

A lap most pedig azt is összesítette, hogy mennyibe került az elmúlt pár évben nekünk, a kormány naprakész és részletes információi (ami évek óta ugyan az: migráns és Soros). Szóval, az elmúlt alig több mint két évben, a Fidesz 56,6 milliárd forintot költött ilyen célokra.

Ha Ön is egyetért azzal, hogy ezt a pénzt plakátok helyett másra kellett volna költenie a kormánynak, például kórházak vagy iskolák felújítására, akkor ossza meg cikkünk!
Köszönjük!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!