Házhoz mentek a pofonért a szélsőjobbos tahók, de még seggbe is rúgták őket

Az utóbbi időben a Vadhajtások nevű új “hírportál” hívja fel magára a figyelmet folyamatos botrányaival. Hogy senkinek ne legyen kétsége, hogy ki fizeti a gyomorforgató akciókat, a kormánymédia elkezdte egyetértőleg futtatni Bede Zsolt egykori fociultrát és a hozzá köthető Vadhajtások.hu-t.

Bede rendszeresen igyekszik ellenzéki képviselőkkel és tüntetőkkel balhézni, alpári stílusban provokálni őket. Bayer Zsolt fórumán például egy egy csuklyás férfival együtt fenyegette az ellenzéki tüntetőket, illetve az utcán lerohanta Frans Timmermanst, majd elkezdett birkózni az angol nyelv nehézségeivel, de volt már, hogy ellenzéki fórumon fetrengett óbégatva a földön.

Most viszont olyan maflást kaptak az Auróra nevű baloldali szórakozóhely antifasiszta közönségétől, hogy még most is cseng a fülük! Szokásukhoz híven odamentek provokálni a bent lévő rendezvényt, ám a résztvevők be sem engedték őket. Bedéék kicsit illetődötten álltak az utcán, mikor a saját stílusokban küldték el őket melegebb éghajlatra:

“ti nem sajtó vagytok, hanem három köcsög”

– kapták a választ, amikor sajtószóvivő után érdeklődtek a rendezvényen. Ekkor már a három kemény legény kezdte érezni ez nem az ő éjszakájuk lesz. Ezután már visszább vettek az arcukból, és elkeseredetten próbáltak valamit kihozni a történetből, de jött a következő csapás:

“Te még nácinak is kevés vagy! Te egy harmadrangú barna inges senkiházi vagy! Még a nácik között sem tisztelnek, mert egy vamzer (szerk.: áruló) geci vagy!”

Ekkor már teljesen elszontyolodtak az egykor még a tüntetőket veréssel fenyegető futball huligánok, és inkább hasonlítottak az üregükből kikukucskáló nyuszikhoz, mint a legkeményebb “sajtósokhoz”. És ekkor jött a kegyelemdöfés: “A hosszú kések éjszakáján te lennél az első, akinek lejárt a műszakja, és viszik a faszba, hát nézd már meg a csapatodat, bazdmeg!

Ez még a nemzeti jobbnak is a seggnyaló részlege!”

– utaltak rá, hogy Bayer Zsolttal nyalogatják egymást, illetve hogy akcióik valahogy mindig a Fidesz érdekeit szolgálják, és véleményét fejezik ki. Végül Bedéék szégyenszemre elkullogtak, a videót törölték a honlapjukról, majd elmentek a Városligetbe hajléktalanokkal kötözködni, amint az a legújabb videójukból kiderül. Bátrak. Nagyon.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!