Hazaáruló: bement az EchoTV-be, és felesküdött Orbánra Dúró Dóra

Forrás: EchoTV

Persze nem szó szerint, de lényegében ezzel egyenértékű az, amit elmondott.

Ahogy tegnap is megírtuk, 9 év után az ellenzéki pártok végre megértették, hogy csak együtt lehetnek képesek arra, hogy lebontsák Orbán látszatdemokráciáját. A tavaszi parlamenti ülésszak első napján ezért fogták magukat, és látványosan kivonultak az ülésteremből, mintegy megüzenve: nem kívánnak tovább asszisztálni a miniszterelnök parlamenti Patyomkin-falujához, a kiüresített törvényhozói hatalomhoz, a tekintélyüket és értelmüket vesztett bizottságokhoz.

Erre jött Dúró Dóra, a Mi Hazánk nevű álellenzéki neonyilas gittegylet elnökhelyettese, és a kormánypárti EchoTV Jó reggelt! című műsorában azt mondta:

“A képviselői munka elsődleges színtere az Országgyűlés, az utcán politizáláshoz elég aktivistának lenni.”

Dúró szerint ezt nem teheti meg az ellenzék azokkal az emberekkel, akik az Országgyűlésbe küldték őket, ezért felszólította őket, hogy

adják vissza mandátumukat, miután nem hajlandóak részt venni a “munkában”.

Hogy milyen munkáról beszél a politikus, amikor pontosan tudja, hogy az ellenzéki javaslatokat közel egy évtizede levegőnek nézi a Fidesz, az nem derült ki. Az viszont igen, hogy az ellenzéki obstrukciót bizonyára nagyobb problémának gondolja, mint Orbán Viktor rabszolgatörvényét, legalábbis erre következtetünk abból, hogy ez utóbbiról egy árva szót sem szólt.

Akinek van gyomra hozzá, itt visszanézheti a teljes felvételt:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!