Az elmebaj határán billeg Semjén – lassan felveheti a Bayer nevet is akár

Bayer Zsolt műsorának vendége volt az ECHO TV-ben Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A műsorban Semjén reagált Korózs Lajos MSZP-s politikus kijelentésére, mely szerint a kormány családvédelmi tervei, mint például az, hogy a négygyermekes anyáknak ne kelljen többé szja-t fizetniük, elsősorban a kiváltságosoknak kedvez.

Bayer az MSZP-s politikusra egyszerűen csak annyit mondott, hogy “dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében”.
Semjén azonban kicsit bővebb véleményt fogalmazott meg Korózs kormánnyal szembeni kritikájára:

“A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg.”

Valamint a miniszterelnök-helyettes szerint ez valójában egy “coming out” volt, hisz szerinte az országgyűlési képviselők egyik feladata a nemzet szolgálata, ennek értelmében pedig a kormány minden elképzelését támogatni kéne, azzal pedig aki bírálja a kormány családpolitikáját, “pszichiáternek kellene foglalkozni”.

A műsorvezető szóba hozta Annika Strandhäll svéd minisztert, akinek a Fidesz családpolitikájáról a nácik hasonló intézkedései jutottak eszébe. Semjén erre azt mondta, hogy

“ez mutatja azt az aberráltságot, ahová eljutottak a politikai korrektség őrületében. Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon.”

Szerinte a kormány egyik legfőbb célja most az, hogy biztosítsa a lehetőséget a nőknek az anyasághoz, majd hozzáfűzte:

“Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a tagjai ne az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel és így a nemzet fennmaradjon.

A svéd miniszter nem a magyar kormánnyal vitatkozik, hanem a természet rendjével, amelyet a Jó Isten megalkotott. Aki a természet vastörvényeivel szembe megy, az a pusztulásba tart.”

Végül véleményt alkotott arról is, hogy a Jobbik és az MSZP egyre szorosabb szövetséget köt egymással. Erről kifejtette, hogy

“ez nem csak politikai, hanem erkölcsi pornográfia és abszurditás.”

Úgy látszik Bayer műsorában mindenkinek nagyobb fokozatra kell kapcsolnia, és fel kell venni azt a stílust, amit a műsorvezető diktál.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!