A nyugdíjasok durván beintettek Kósának, bukás a vége, bármibe fog bele

Kósa Lajos

Kósa Lajos nem okos ember. Ez sajnálatosan nem vélemény, hanem tény. Számos esetben adta ennek tanúbizonyságát kamerák előtt is, hol a fémkupakokkal, hol a Tuszi-Huszi etnikai konfliktussal gyűlt meg a baja, hol egészen homályos milliárdos öröklési ügybe tudták belerángatni, valószínűleg kapzsisága miatt.

Ezzel még sok bajunk nem lenne, de sajnos kormányzati megbízásokat is kap, és amihez hozzányúl, hát az nemhogy arannyá nem válik, de inkább emésztési végtermék formáját kezdi felvenni. Legutolsó húzásával, a rabszolgatörvény beterjesztésével már annyira túllőtt a célon, hogy országos méretű tüntetéshullámot indított el.

Két évvel ezelőtt Kósa még Fidesz frakcióvezetőként vázolta fel azon elképzelését, hogy a nyugdíjasok micsoda erőforrást jelentenek az országnak, és az a 2,7 millió ember, aki valamilyen formában nyugellátást kap, menjen vissza dolgozni! A javaslata azt tartalmazta, hogy nyugdíjas szövetkezeteket hozzanak létre, ahol jelentős adókedvezményekkel segítenék, hogy egy ledolgozott élet után a megélhetéshez nem elegendő nyugdíjat további plusz munkával tudják a nyugdíjasok kiegészíteni. Kósa 800 ezer – 1 millió újra dolgozó nyugdíjasról álmodozott 2017-ben!

Ne haragudjanak meg, ha a megérdemelt nyugdíjas évek védelme érdekében inkább azt javasoljuk, hogy Kósa Lajos menjen valahova, de lehetőleg jó messzire innen!

Szerencsére a nyugdíjasok is hasonlóan gondolkoztak a javaslatról,  és teljes kudarc lett Kósa javaslata: a NAV járulékbevallásai alapján 2017-ben havi átlagban 144,4 ezer ellátásban részesülő dolgozott, addig 2018 első kilenc hónapjában átlagosan 154,4 ezer főt foglalkoztattak nyugdíj mellett a munkáltatók, tehát a fergeteges javaslat nem 1 millió, hanem alig 10 ezer embert tudtak megmozgatni! Olyannyira kudarc lett az egész, hogy tavaly egy törvénymódosítással ha nem is megszüntették ezt a szövetkezeti rendszert, de teljesen okafogyottá tette.

Már csak azt szeretnénk megkérdezni, ki az a bolond, aki Kósát ezek után bármilyen komoly feladat közelébe engedi???

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!