Páros lábbal rúgták ki őket a TV-től, fideszessel ilyen még nem történt!

Nem tudok mondani a magyar médiában gyomorforgatóbb műsor, mint az Echo TV Keménymag című adását. A műsornak semmi más célja nincs -mint ahogy a címe is mutatja- a Fidesz legkeményebb szavazói magjának a a megerősítése hitükben és Orbán Viktorban. Így ugyan eléggé egysíkú a műsor, az ellenzék gyalázását végzik hétről hétre bicskanyitogató stílusban, sokszor izzadságszagúan viccelődve. Ha egy mondatban kellene összefoglalni a műsor vezérelvét: a baloldalon mindenki szánalmasan nevetségesen hülye, ők pedig a teremtés koronái.

Trágárság, sértő viccelődések mindez gyakori velejárója a beszélgetésnek álcázott közös szellemi maszturbációjuknak. Hiába, már Gulyás Gergely is megmondta, jobboldali újságírónak lenne alapból morális fölény.

Annyira nagy fölény, hogy ezek a kedvesnek nem mondható embereket most éppen páros lábbal rúgták ki az Echo TV-től. “Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban.

Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától”

jelent meg ma az Echo TV honlapján. A közlemény értelmében a csatorna a jövőben nem hívja meg Megadja Gábort (888), illetve Vésey Kovács Lászlót és Ambrózy Áront (Pesti Srácok). Hiányozni nem fognak a képernyőről, majd okádnak tovább eredeti munkahelyükön.

A botrányt kiváltó műsorban Jakab Péter Jobbikos képviselőt, akinek a dédapját  Auschwitzban ölték meg, folyamatosan Jákob Péternek nevezték az adás alatt, utalva ezzel zsidó származására.

Senki ne gondolja, hogy a Fidesz hirtelen erkölcsös lett és tényleg elítéli a műsorban elhangzottakat. Az adás január 1-én ment le, amikor még az volt az utasítás: ütni-verni a Jobbikot minden eszközzel. Közben változott a kommunikáció, újra előjött a náci kártya, rá kell húzni a Jobbikra, hogy náci párt. Ebbe viszont már nem illik bele ez a régebbi kijelentés, amivel másfél hónapig senkinek semmi baja nem volt a kormányoldalon.

Nem volt más más bűnük ezeknek a szerencsétlen újságírónak csúfolt média majmoknak, hogy nem látták előre a hogy változni fog a kommunikációs irányvonal.

Már súrolják a nácizmust: vérfagyasztó zsidózásba kezdtek

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!