Most fény derülhet mindenre: ha nem engedik a vizsgálatot, az nyílt beismerése a csalásnak!

Fotó: Kovács Tamás - MTI

Mint arról már korábban beszámoltunk, a decemberben megszavazott “rabszolgatörvény” nem zajlott túl szabályosan, és itt nem arról van szó, hogy az ellenzék megpróbálta minden tőlük telhető módon megakadályozni annak elfogadását.

Azon a bizonyos parlamenti szavazáson Tordai Bence a Párbeszéd képviselője és más ellenzéki képviselők is élő Facebook közvetítés útján mutatták be, hogy

az a szavazatszámláló gép, mely csak a képviselői kártyák behelyezésével működhetnének, a kártyák nélkül is elfogadták a szavazatokat.

Most a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője Oláh Lajos, egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a DK átvizsgáltatná a parlament szavazógépeit – közölte a 444.hu.

A decemberi ügy miatt arra kérik Kövér Lászlót, hogy engedélyezze az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására. Oláh elmondta azt is, hogy

ha Kövér nem ad rá nekik engedélyt, azzal elismeri, hogy a parlamenti rendszerrel csalni lehet!

Felvetődik továbbá az a kérdés is, hogy ha decemberben “meghibásodott” a rendszer, ami lehetőséget adott a képviselőknek az azonosítatlan szavazásra, vajon hány alkalommal hibásodhatott már meg korábban is úgy, hogy arról senki sem tudott!?

Döbbenetes csalásra derült fény a parlamentben! Semmisek a ma elfogadott törvények!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!