Megszereztük Orbán beszédét a zárt frakcióülésről! Csak erős idegzetűeknek!

Fotó: REUTERS/Laszlo Balogh - RTX30GQH

Persze tudjuk, hogy ez a beszéd így ebben a formában soha nem hangzott el Orbán szájából, mi mégis valahogy így képzeljük el Orbán beszédét a 3 napos zárt Fidesz frakcióülés kezdetén:

“Tisztelt frakció társaim, nehéz időszakon vagyunk túl. A problémák jó részét nem akartuk veletek megosztani, hogy legyen erőtök koncentrálni a kereszténydemokrácia védelmére, de most, hogy kezd a lőporfüst felszállni, egy-két dolgot el kell mondanom nektek.

Amit most mondok, azt legyetek szívesek magatokban tartani, nem úgy mint az a hülye Varga Pista, aki belemondta a kamerába, hogy az újságíróink tehetségtelen zugfirkászok. Istenem, persze hogy így van, de nem mondjuk el a kamerákba! A Tóni lefénymásolta és rögtön elkezdi kiosztani nektek a sajtó nyilvános anyagot, van benne Soros meg Brüsszel meg migráns, de egy kicsit kevesebb, mert kellett a hely az asszonyhitelnek.

No, de ahogy a dakota közmondás is tartja, figyeld a füstöt, megtudod mekkora a tűz! Már tavaly novemberben jelezték a Fodor G. Gabiék, hogy elég nagy a füst, Lajos elcseszte ezt az egész rabszolgatörvényes előterjesztést, ezzel kezdeni kell valamit. Tudom idegesek voltatok ti is, mikor láttátok a tüntetéseket, de nem akkor kellett volna idegesnek lenni, hanem éjjel be kellett volna vonszolni magatokat a parlamentbe, és vitázni az ellenzékkel. Ott hagytátok szegény Lajost a laptopjával, alig mert belőle felnézni! Ahogy megláttuk a kutatási adatokat, rögtön hívtam a Habonyt, de valami ibizai bárban csörgött ki a vonal, de Árpi csak annyit tudott ordítani, hogy “Jóóóóóóóóóóóó a buliiiiiiii”, gondolom nem az MTVA székházban volt éppen.

Na de szerencsére a múlt héten vissza érkezett, fel is jött a Várba és átbeszéltük az egészet. 500 ezer ember elpártolt, a Jobbikosok Gyurcsánnyal együtt szavaltak a parlament lépcsőjén, az emberek meg leszarták a Sorost is meg a migrációt is, mert a Merkel megalkudott Erdogannal. Még egyszer mondom, megalkudott. Na, mondtam Árpinak, ebből kellene valahogy kijönni, mert az emberek már szívesebben szavaznak bárkire, mint ránk, tesznek a pártokra.

A végeredményt láthatjátok, bemondtam a 7 pontot az országértékelőn, hogy ne fekete paravánok között kelljen kullognotok hazafelé, hanem végre el merjetek menni a boltba bevásárolni, és ne köpködjenek utánatok. Tudom, durván elszálltunk az ígéretekkel, de higgyétek el, nem volt más út. Varga Misi többször került infarktus közeli állapotba, amikor elmondtam neki a számokat, az évértékelő előtt teljes idegösszeomlást kapott, alig tudtok belemontírozni a nézők közé a képét. Ezúton köszönöm az új Hír TV új munkatársainak a szakszerű segítséget.

Ne ijedjetek meg, Misi jól van, és kezdjük kidolgozni, hogy majd miért ne kelljen ezt a pénzt odaadni az embereknek. Lesz majd hitelvizsgálat, meg visszafizetés kamatostól, meg felső korlát, meg majd a Novák Kati kitalál valamit a nyugdíjminimum függvényében.

Egyet szeretnék kérni mindenkitől: amint megláttok egy kamerát, menjetek oda, és kezdjétek el nácizni a Jobbikot. Tök mindegy mit kérdeznek, mondjátok bele, hogy a Gyurcsány összeállt a nácikkal. A Toroczkaival ne törődjetek, a Tóni nekik is elküldte, mit mondjanak a Jobbikról, ők majd szépen elkezdik libsizni őket, hogy teljesen megzavarjuk a választóikat. Van még pár felvételünk, szerencsére Lajos nem semmisítette meg őket a Hír TV-s ámokfutása alatt, meg a Toroczkaiék is adtak még párat, ezeket kinyomjuk az EU-s választásig.

No, akkor csatára, fegyverbe barátaim, mert ha idén elbukjuk ezt a két választást, akkor 2022-ben nem itt fogunk frakcióülést tartani, hanem a börtönudvaron! 

Hajrá Magyarország, hajrá Mészáros Lőrinc!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!