Kiszivárgott levél: Orbán tényleg hadvezérnek képzeli magát, lassan karddal az oldalán fog csörtetni

Azt mondják, a jó diplomata úgy tudja elküldeni az embert a francba, hogy az még meg is köszöni, és örömmel megy. Valami ilyesmi történt László Tamás volt országgyűlési képviselővel, aki a Fidesz XV. kerületi választókerületi elnöke. A Facebook oldalán tette közzé azt a levelet, amelyet Orbán Viktortól kapott.

A levél egy köszönő levél, melyben az áldozatos munkáért fejezi ki Orbán a háláját, és további sikereket kíván. Ez azonban annak fényében, hogy 2018-ban László Tamás mind az országgyűlési választáson, mind az időközi polgármester választáson elbukott, gyakorlatilag a kirúgásáról szól.

László Tamás okos ember, megértette az üzenetet,  „2004-ben kezdődött és 2019-ben ért véget az Orbán Viktor miniszterelnök úrtól kapott megbízatásom” kommentálta  levelet.

orban level kirugas

A levél nyelvezete azonban árulkodó:

“A hosszú hadjáratok természetéhez az is hozzátartozik, hogy a sorok újrarendezése után, az első vonalban álló régi és kipróbált harcosok olykor hátrébb lépjenek, és tapasztalataikkal segítsék a további küzdelmet” – gondolom, a kipróbált hadvezérre is ez fog várni valamikor, csak nem lesz, aki megmondja majd neki, mert addigra eltakarítja maga körül az összes önálló gondolkozásra képes személyt.

Ahhoz, hogy Orbán mindent csatának, hadjáratnak, katonai műveletnek, győzelem vagy vereség kérdésének fog fel, ahhoz nem tudunk mit hozzáfűzni, ez nem a mi szakmánk, vannak erre hivatott, hozzáértő szakemberek. Mint például a következő cikkben:

Elismert pszichológus elemezte Orbánt: “meg fog roppanni ez az ember”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!