Bréking: ilyen beismerő vallomásuk még nem volt, kegyetlenül kifosztották a magyarokat

A hírt Jávor Benedek EP-képviselő közölte blogbejegyzésében.

A képviselő több egymástól független magyar és uniós forrásból is úgy értesült, hogy lemond a kormány az Elios-csalások uniós finanszírozásáról.

Ezzel lényegebén beismerik:

nem tudják cáfolni az EU-nak Tiborczék költségvetési csalásának gyanúját.

Mint írja Facebook-oldalán: a kormány gyakorlatilag lemondott arról, hogy meggyőzze Brüsszelt a projektek jogszerűségéről. Jávor forrásai szerint mivel képtelenek voltak elhitetni velük, hogy az OLAF-jelentés megalapozatlan, ezért kivették a Brüsszelnek a 2007-2013 közötti kohéziós ciklusról megküldött számlák közül azokat, amelyek Tiborcz közvilágítási beruházásaira vonatkoztak. Ez egyet jelent azzal, hogy közvetetten

nem csak beismerték a lopást, de még a 13 milliárdos kárt is a magyarok pénzéből fizettetik ki.

Itthon Polt Péter ügyészsége ennek ellenére sem osztotta az OLAF észrevételeit, ő megszüntette az Eliosszal szembeni nyomozati eljárást, miután “nem talált semmi szabálytalanságra utaló nyomot”. A kormány tavaly a most megcáfolni sem tudott jelentést brüsszeli kampányjelentésnek minősítette.

A napokban emellett az is kiderült, hogy Tiborcz lámpái ráadásul annyira silányak, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester pl. bejelentette: a város költségére ki fogja cseréltetni azokat.

Nem elég, hogy a lopott pénzünkből veszik a Rolexet, most még az utánuk maradt kárt is mi fizethetjük

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!