Totál szétcsapta magát Habony az évértékelőn: vállalhatatlan helyzetben vették videóra

Forrás: EchoTV

Elég furcsa viselkedést produkált a miniszterelnök tanácsadója.

Furcsa arcokat vágott Habony Árpád Orbán Viktor vasárnapi évértékelője alatt. Az EchoTV felvételei szerint az ibizai kokaincsászár Habony a kormányfő legbelsőbb köreivel, Orbán Ráhellel és Tiborcz Istvánnal hallgatta végig a beszédet.

Egy ponton, amikor Orbán épp bedobta instant legendássá vált szar poénját, miszerint az ellenzékiek “talpig úriemberek, de talptól felfelé már nem azok“, a kamera Habonyt és a királyi párt is megmutatta. Ekkor a tanácsadó sűrű pislogásba kezdett, tekintete zavarosnak tűnt, mintha nem lenne igazán magánál.

A felvételen a poén és Habony arca 20:07-től látható:

Emlékezetes: néhány éve egyszer már lekamerázták a tanácsadót egy ibizai vendéglátóegységben, akkor is hasonló tüneteket produkált, egy táncosnő mellett sűrű pislogásba kezdett. Ha tényleg be volt drogozva az évértékelő alatt, mentségére legyen mondva: lehet, hogy mi sem bírtuk volna, hogy tiszta fejjel hallgassuk végig a miniszterelnök sületlenségeit. Szenvedésünket minden bizonnyal csak tetézte volna a megjelentek kollektív szolgalelkű ostobasága, úgyhogy valahol meg tudjuk érteni Habonyt, ha tudatmódosító szerekkel próbálta tompítani az élményt.

A miniszterelnöki tanácsadó nemrég egyébként azzal került be a hírekbe, hogy összerúgta a port Rogánnal. A propagandaminiszter állítólag el is kezdte kiszorítani őt a párt legbelsőbb köreiből. A Népszava szerint Habony egyre kevesebb időt tölt itthon, többnyire inkább külföldön van. Ha az értesülés igaz, úgy a tanácsadó a főnök évértékelőjére csak kivételt tehetett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!