Bayer szerint el kéne törölni a választásokat? Ilyet még egy fideszes sem engedett meg magának

A publicista a Magyar Nemzetben értékelte az értékelőt.

Bush látogatásához hasonlította Orbán évértékelőjét a lovagkeresztes publicista. A visszafideszesített Magyar Nemzet hasábjain pátoszos szolgalelkűséggel arról ír: úgy érezte magát tegnap, mint az idősebb Bush, amikor a rendszerváltáskori Magyarországra látogatott, és összetépte előre megírt szövegét, mert annyira magával ragadta a megjelentek lelkesedése. Mint írja, ő maga, a “krónikás” is összetépte az évértékelőről írt jegyzeteit, miután úgy találta,

az évértékelőből csak a hétpontos családvédelmi akciótervet érdemes megörökíteni.

Bayer “áttörésnek” nevezte a javaslatot, szerinte ezután semmi nem lesz ugyanaz. Orbán már nem csak szavakban, de tettekben is géniusszá vált, és szögre akasztotta a gecit. A gyűlölködő tüntetők sem számítanak mától, alternatívát támasztottak ugyanis velük, az Európát elveszejteni kívánó bevándorláspártiakkal szemben, sőt még ennél is tovább mentek: megadták a magyaroknak életük értelmét. Hozzátette: igen, győzni fognak, újra és újra, most épp a jövőt nyerik meg.

Bayer hurráoptimizmusában úgy tűnik, még a 2030-ig tervező miniszterelnökön is túltesz. Ha jól értelmezzük szavait, szerinte lényegében választásokat sem kell rendezni, ő előre levajazta, hogy a Fidesz 2022-ben, 2026-ban, 2030-ban, 2034-ben és minden utána következő választáson is győzni fog. Persze azok után, hogy a kormányfő bejelentette:

“életük végéig” szóló SZJA-mentességet tervez adni a négy és többgyermekes anyáknak,

úgy tűnik, nincs egyedül az életfogytig tartó Fidesz-kormányzás lázálmával/fantáziájával, szemlátomást maga Orbán Viktor is úgy gondolja, nem lesz utána jövő kormány, ami változtathatna az adózási és családügyi politikán. Ha rajtunk múlik, persze nem így lesz, mi ugyanis egészen más életfogytiglanban gondolkodunk a “tisztelt” urak tekintetében. Terveink szerint ráadásul 2030-ig sem kell majd várnunk érte.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!