Elmondta őszödi beszédét Orbán? Durván lebuktatta magát, ezt még a fideszesek is meghallották

Két olyan elszólást tett a miniszterelnök, ami egész biztos, hogy még a fideszesek fülét is megütötte.

Ma elmondta évértékelő hazugságbeszédét Orbán Viktor. A lényegét ebben a cikkben már feldolgoztuk, most csak két momentumra szeretnénk felhívni a figyelmet, mindkettőben durva elszólást tett a kormányfő.

Az egyik rögtön a beszéd elején elhangzott, amikor üdvözölte a megjelenteket. Miután tiszteletét tette Áder János előtt, váratlanul a miniszterelnököt, ergo saját magát is köszöntötte. Persze lehet, hogy nyelvbotlásból, de szerintünk sokkal inkább azért, mert

már akkora atyaúristennek képzeli magát, hogy magán kívül nem is tud másra gondolni.

De volt egy ennél sokkal leleplezőbb elszólása is. A nagy dicshimnuszok közepette, melyekben próbálta elhitetni hallgatóságával, hogy milyen szinten kolbásszá vált a kerítés a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése óta, hirtelen kieshetett a szerepéből, ugyanis azt mondta:

“az egészségügyben is mocorog már valami”.

Ezzel lényegében beismerte, hogy az elmúlt kilenc évben szándékosan nem tettek semmit az egészségügyi rendszerért, az ágazatban dolgozókért, a magyar emberek egészségügyi biztonságáért. Miközben csak propagandára annyi pénzt elszórtak az elmúlt években, melyből kórházak százait fel lehetett volna újítani, nem enyhe cinizmus azt mondani, hogy végre “mocorog már valami” az egészségügyben is. Ha mocorog bármi, pusztán azért, mert az orvosok, mentősök és ápolók hivatástudatuk és segíteni vágyásuk miatt lélegeztetőgépen tartják a rendszert, nem azért, mert a Fidesz annyi mindent tett volna értük.

“Tisztelt” miniszterelnök úr!

Felfogta már, hogy Ön az ország vezetője, és bármikor megmenthetné a magyarokat a kórházi fertőzésektől, a felesleges szenvedéstől, a korai haláltól? Felfogta már, hogy csak egy csettintésébe kerülne, és a rendszer nem csak mocorogna, de élettől is duzzadozhatna? Vagy esetleg felfogja, csak nem érdekli?

Bárhogy is legyen, úgy véljük, egy ilyen beismerés után sokadjára alkalmatlanná vált arra, hogy elvezesse az országot. Készüljön, mert idén ezt nyomatékosan meg is fogjuk üzenni magának!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!