“Rohadt gyilkosok!” – nagyon kiakadtak a kommentelők, nekiestek az orbánista hatóságnak

Forrás: nyugat.hu

Az emberek a Music FM pénteki elhallgattatása után ragadták magukhoz a klaviatúrát.

Mint az megírtuk, péntek éjféltől elhallgatott a Music FM, Simicska Lajos egykori rádiója. Ismeretes, az adónak csak idén februárig volt érvényes frekvenciahasználati engedélye. Mióta Orbán összerúgta a port korábbi kedvenc oligarchájával, számítani lehetett rá, hogy a kormányfő által uralt, az engedély kiadásáért felelős Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nem fogja meghosszabbítani a rádió szerződését.

Ezen az sem segített, hogy Simicska tavaly kapitulált, és odaadta teljes médiabirodalmát jobbkezének, Nyerges Zsoltnak, aki még a hírhedt G-nap után is relatíve jóban maradt a miniszterelnökkel. Február 9-től végleg elhallgatott a Music FM, és amint beszámoltunk róla, bezárásának körülményei olyannyira botrányosra sikeredtek, hogy a munkatársakat még a személyes holmijukért sem engedték vissza az épületbe.

Alig néhány nappal tehát azután, hogy a korábban szintén Simicska-médium Magyar Nemzet nevét a G-nap negyedik évfordulóján szimbolikusan is visszafoglalták (a helyére gründölt Magyar Idők nevű propagandakiadvány ehét szerdától e néven folytatja hazudozását), most az oligarcha rádióján is bosszút álltak.

Ez utóbbit azonban úgy tűnik, már nem ússzák meg egy szó nélkül, megnéztük ugyanis az NMHH Facebook-oldalát, ahol azt tapaszaltuk,

hogy a kommentelők tömegével (százával) esnek neki az orbánista hatóságnak.

Némelyikük a konkrét fenyegetőzéstől sem riadt vissza. Sokat elmond, hogy még a legenyhébb megszólalások közé sorolható a dühös Orbán-bérencezés. Ha esetleg Önöket is zavarja, amit a Music FM-mel tettek, kifejezhetik véleményüket a hatóság Facebook-oldalán.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!