Ezt a döntést nem fogják neki megbocsájtani, megint az arcába röhögött mindenkinek!

Kép: Orbán Viktor Facebook

A január elején jogszabályba foglalt sport-TAO támogatási korlátozást most egy tollvonással áthúzták. Mint ismert, 50 milliárd forintban határozták meg azt a felső keretet, amit lehet ebben a formában sportra költeni. Már akkor megírtok, ez bizony jelentős felháborodást fog okozni, főképp azoknál a futball kluboknál, ahol eddig azt szokták meg, hogy két kézzel, számolatlanul szórják a pénzt, minden eredmény nélkül.

A lobbi beindult, és csütörtökön a kormányinfón bejelentették: 125 milliárdra emelik az 50 milliárdos keretet. Hirtelen, egy hónap alatt rájöttek, hogy ennyi pénz nem lesz elég, mert nem csak felépíteni kell a qrva stadiont, de üzemeltetni is. Így felelős döntéssel, hozzácsaptak még 75 milliárd forintot.

Így idén, több lesz a keret, mint ami az eddigi 113 milliárdos csúcs volt 2016-ban. Januárban azt írtuk, a kieső pénzt majd megoldják “okosba”. Hát megoldották, visszatértek az eredeti rendszerhez, csak rátettek még egy lapáttal.

Ez Orbán. Beleröhög a képünkbe, és tovább fűti a stadion gyepét a szomszédjában.

De ezt nem fogják neki megbocsájtani. Nem fogják nekik megbocsájtani azok, akiknek a szava kevesebbet ér Orbánnál mint a focistáké:

  • a tűzoltók, akikre ráég a használhatatlan védőöltözet,
  • a rendőrök, akiknek csak a “kitartás” jutott,
  • az ápolók, akik nem Nagy Ferót kezelik a VIP-ben,
  • a tanárok, akiknek még fénymásoló papír sem jut,
  • a nyugdíjasok, akiknek a szemét pár száz forintos emeléssel szúrják ki.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!