Tovább folytatják az aknamunkát: most az MSZP-nek estek neki

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Akárhogy is kavarja a fekáliát Rogán a csettintésre ugró médiagépezetével, nem fogja tudni megakadályozni a Fidesz bukását.

Nyilvánvalóan a legelemibb érdekük megakadályozni, hogy az ellenzék egységes tömbbe kovácsolódjon, hiszen az több szavazóval rendelkezik így, mint a Fidesz önmaga. Ezért nap mint nap próbálnak előjönni olyan sztorikkal, amik éket próbálnak verni az ellenzéki szereplők közé. Az egyik ilyen irányvonal a Jobbik támadása az elnökükön Sneider Tamáson keresztül, akinek a múltja kétségtelenül igényel némi magyarázatot.

Most éppen az MSZP-re tették rá a célkeresztet, nem hiába, hiszen az előválasztás eredménye, a résztvevők száma még a kezdeményezőket is meglepte. 34 ezer ember vett részt egy olyan akcióban, aminek semmilyen hagyománya nincs hazánkban. Ez bizony előrevetíti, hogy Tarlós bukni fog, a Fidesz pedig elveszíti a fővárost.

Az előválasztás lebonyolításában Molnár Zsoltnak volt az MSZP-ben óriási szerepe, nem hiába próbálják most meg besározni. A módszer aljas és gusztustalan: kiszivárogtatnak egy “jegyzőkönyvet” az MTVA-ból, eljuttatják a független médiának, az hozza le a “hírt”.

Már amennyiben hírnek lehet kezelni bármit is, amely a hírhamisító Papp Dániel által vezetett intézményből kikerül.

Maradjunk annyiban, hogy sikerült papírra vetniük egymás után szavakat, és úgy beállítani, mintha azt 2 hónappal ezelőtt írták volna le, “jegyzőkönyvnek”, a független média pedig naivan elhitte a sztorit. Kunhalmi Ágnes az ATV-ban a következőt mondta a történetről:

“bátran mondhatom, hogy Molnár Zsolt az ellenzéki együttműködés motorja”

Hát innen fúj a szél, tele a gatya Fidesznél, sorra rottyantja össze magát mindegyik, hát megpróbálnak a kakival összekenni mindenkit, akitől csak félnek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!