Hihetetlen számok láttak napvilágot: Orbán terve teljesen csődöt mondott!

Évek óta halljuk, hogy nem leszünk bevándorló ország, és óriásplakátokon figyelmeztette a kormány a bevándorlást fontolgatóakat, hogy nem vehetik el a magyarok munkáját! Ettől azonban már igencsak messzire kerültünk.

Bár Orbán minden fronton hangoztatja, hogy küzd a bevándorlás ellen, erről harsog az összes kormány és pártmédia, a helyzet lesújtó. Orbánnak inkább a kivándorlás ellen kellene küzdenie,ugyanis mára egyes szektorokban alig maradt használható munkaerő az országban. Egyes becslések szerint nagyjából  300 ezer munkavállalóra lenne szükség pluszban a jelenlegi állapothoz képest, mert a munkaerőhiány már az ország teljesítőképességét veszélyezteti. Mit tesz erre válaszul a kormányzat?

Bevándorlókkal pótolja a kieső munkásokat.

És ez nem vicc. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai alapján három év alatt megháromszorozódott a munkavállalási céllal beadott tartózkodási engedélykérelmek száma.

Csak a tavalyi év első 9 hónapjában 43 ezer ilyen kérelem érkezett.

Jellemzően szerb, ukrán, román állampolgárságúak érkeztek hazánkba és fizikai munkakörökben dolgoznak segéd-, betanított-, és szakmunkák területén, gépsorok mellett illetve az építőiparban. Miközben legjobb szakmunkásainkat az alacsony bérekkel, lehetetlen vállalkozási körülményekkel elüldöztük Németországba és Angliába. Bravó, Orbán Viktor! Ez aztán a bevándorlás ellenes mesterterv!

Kövezzenek meg, de azt gondolom, Magyarországnak elsősorban a magyaroknak kellene biztos megélhetést, jó életkörülményeket adnia, élhető országot biztosítania. Ha valaki nem csak szavakban, hanem tényleg nemzetben gondolkozik, akkor első sorban azon dolgozna, hogy ne legyenek szétszakítva a magyar családok,  és mindenki visszatérhessen Magyarországra, ugyanolyan életszínvonalon, mint Nyugat-Európában.

Ez lenne az igazi nemzet politika.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!