Hát miféle zöldek ezek? Csak a politikai haszon érdekli őket?

Az LMP-t is csak a választás érdekli? Egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy mi súlyos környezetszennyezés és mi nem?

A zöld párt (ha ezek után lehet még zöldnek nevezni) ujjongó közleményében a budapestiek győzelmények nevezte, hogy Tarlós István bejelentette: nem Budapesten lesz a Red Bull Air Race 2019. évi magyarországi versenye.

Mint írták, „az LMP már a kezdetek óta kiemelten foglalkozik az óriási zaj- és légszennyezettséggel járó verseny budapesti betiltásával. Többek között a mi kezdeményezésünk volt annak az online petíciónak a beindítása is, amellyel több ezer budapesti adott hangot tiltakozásának. A mi politikai közösségünknek ugyanis a választópolgárok hiteles és valódi képviselete az elsődleges célja és feladata.”

Hát ez igazán nagyszerű.

Csak éppen az már nem jutott el az LMP-hez, ami a bejelentés második felében szerepelt:

A főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Dunakanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.

Ja, persze, a Dunakanyarban nem akarnak választást nyerni, ugye? Vagy a természetvédelmi érdekeket nem nézi egy zöld párt? Ha Budapesten ártalmas az „óriási zaj- és légszennyezettség”, akkor vidéken nem? A Dunakanyart vagy a tavakat lehet szennyezni? Ez a győzelem zöld módra? Az urbánus környezetből dobjuk ki a szennyezést, de szabadítsuk rá a természetre? Miféle zöld párt ez?

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Hát miféle zöldek ezek? címmel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!