Bayer-öklendezéssel búcsúzhatunk a Magyar Idők nevű holnaptól Magyar Nemzettől

Hurrá: viszont nem az ex-munkásőrből lett kommunistafaló marad a főszerkesztő – Gajdics Ottó helyett Ballai Attila lesz a Magyar Nemzetté átnevezett Magyar Idők új főszerkesztője – értesült az LMP-közli Azonnali.

A lap információi szerint kedd délben egy szerkesztőségi értekezleten jelentették be a változást. Ballai Attila azt mondta, hogy emelkedett, színvonalas Magyar Nemzetet akar csinálni, olyat, amilyen a lap régen volt. (Ballai Attila eddig a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág-igazgatójaként tevékenykedett.)

Eme emelkedettség kalpagján méltón szaros bokréta, hogy egy Bayer Zsolt nevű zsurnálalkalmazott búcsúztatja szájvizet igénylő dolgozatával a Magyar Időket, mely ömlenyben most éppen („amblokk”) Hollandiával közli, hogy seprűvel fogja kizavarni Európából.

Igen ő, Bayer maga.

A „Nyílt levél René van Hell úrnak, Hollandia budapesti nagykövetének” című írásban Bayer Zsolt közli, hogy őmaga és delegációja tagjai nagyon komolyan aggódnak a holland jogállamiság és demokrácia miatt, indulnának is azonnal mindezt helyben vizsgálni s ezzel szoros összefüggésben elengedhetetlenül szükségesnek tartja, hogy megvizsgálják „Judith Sargentini patella-, pupilla-, továbbá musculus masseter-reflexeit”.

Szájmenéses ítéletében él intellektuális „pallósjogával” is: mivel Hollandiában létrejött a Testvéri Szeretet, Szabadság és Sokféleség Pártja, ezért Bayer szerint az országnak nincs helye az Európai Unióban, miután az az ország, ahol azt tekintik szabadságnak, hogy egy ilyen pártot nem tiltanak be, nem egy európai, modern állam.

Ezen súlyos és nyugtalanító problémák miatt elengedhetetlenül fontosnak véli, hogy delegációjával Hollandiába utazzon, ott feltegyék kérdéseiket, s ezzel egy időben felszólítja a holland kormányt, hogy haladéktalanul kezdje meg a holland alkotmány megváltoztatását is –vicceskedik Zsolti, a béka.

Mindez feltehetően azért hozta ki az állatot ismét Bayerből, mert nemrég kiderült, egy holland delegáció a jogállamiságról szeretett volna tájékozódni, de nem fogadta őket a magyar kormány.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Bayer-öklendezéssel búcsúzhatunk a Magyar Idők nevű holnaptól Magyar Nemzettől címmel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!