Ez még a Fidesztől is aljas, gusztustalanul elbántak egy családapával

Névtelen levélben fenyegettek meg egy bajai családapát, aki el akart indulni a Fidesz ellen a helyi választáson.

Videóban vallott arról egy bajai lángosos – akit a hvg.hu szerint korábban azért hurcoltak meg, mert ingyen adott lángost hajléktalanoknak -, hogy meleg. A coming out sokaknak egy rendkívül felemelő pillanat; nem úgy ennek a családapának, ő ugyanis a Fidesz miatt volt kénytelen vallani legbensőbb érzéseiről.

A férfi elmesélte, hogy nemrégiben kapott egy névtelen levelet, amelyben megfenyegették, hogy nyilvánosságra hozzák homoszexuális orientációját. Egyetlen bűne az volt, hogy

el akart indulni a helyi önkormányzati választáson a Fidesszel szemben.

A levélben azt írták, idézzük: “Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy. BNO.” A BNO rövidítés szerinte egy helyi Fidesz-közeli szervezetre utal, a Bajai Nemzeti Oldalra.

A férfi kijelentette: nem fog engedni a zsarolásnak, akkor is el fog indulni az őszi választáson. Mint mondta, bejelentésével elébe akar menni a várható támadásoknak.

“Ötgyermekes családapa vagyok, elvált, van még két örökbe fogadott gyermekem, hívő keresztény ember vagyok, és mégis meleg”

– mesélte a férfi. A Pesti Bulvár nevében szeretnénk őt támogatásunkról biztosítani, és kifejezni csodálatunkat hihetetlen bátorságáért. A videót itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!