Ez még a Fidesztől is aljas, gusztustalanul elbántak egy családapával

Névtelen levélben fenyegettek meg egy bajai családapát, aki el akart indulni a Fidesz ellen a helyi választáson.

Videóban vallott arról egy bajai lángosos – akit a hvg.hu szerint korábban azért hurcoltak meg, mert ingyen adott lángost hajléktalanoknak -, hogy meleg. A coming out sokaknak egy rendkívül felemelő pillanat; nem úgy ennek a családapának, ő ugyanis a Fidesz miatt volt kénytelen vallani legbensőbb érzéseiről.

A férfi elmesélte, hogy nemrégiben kapott egy névtelen levelet, amelyben megfenyegették, hogy nyilvánosságra hozzák homoszexuális orientációját. Egyetlen bűne az volt, hogy

el akart indulni a helyi önkormányzati választáson a Fidesszel szemben.

A levélben azt írták, idézzük: “Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy. BNO.” A BNO rövidítés szerinte egy helyi Fidesz-közeli szervezetre utal, a Bajai Nemzeti Oldalra.

A férfi kijelentette: nem fog engedni a zsarolásnak, akkor is el fog indulni az őszi választáson. Mint mondta, bejelentésével elébe akar menni a várható támadásoknak.

“Ötgyermekes családapa vagyok, elvált, van még két örökbe fogadott gyermekem, hívő keresztény ember vagyok, és mégis meleg”

– mesélte a férfi. A Pesti Bulvár nevében szeretnénk őt támogatásunkról biztosítani, és kifejezni csodálatunkat hihetetlen bátorságáért. A videót itt megtekinthetik:

Idáig jutottunk?Sziasztok!Szabó Richárd vagyok..40.éves.bajai vállalkozó, Lángosos Ricsi-ahogy sokan ismernek. Apa, barát, társ, kolléga..és homoszexuális. Úgy gondolom, magánügy. -ahogyan sok minden más ,például a vallási hovatartozás is.Nem kérkedem vele, nem járok melegfelvonulásra,ámbár egyszer kiváncsiságképpen elmentem., Nem küzdök azért, hogy a melegek is házasodhassanak. Tudom, hogy sok , egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma…Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük. Ma ezt a figyelmeztetést kaptam . Bedobták a postaládámba…persze névtelenül megint. BNO csak nem a bajai nemzeti oldal? Megfenyegettek …megzsaroltak azok,akik szerint ma a Fidesz a záloga annak, hogy hazánk a keresztény erkölcsök szerint működjön. Kedves hívő és nem hívő honfitársaim! Tényleg az az igaz magyar és igaz keresztény ,aki másokat eltipor, megzsarol,bemocskol? Meddig tűrjük még ezt a gyűlölködést, uszítást? Ma én kerültem sorra, holnap te fogsz..ha más vagy,ha van önálló véleményed, ha nem akarsz eltiport rabszolga lenni! Egyet igérhetek: nem tud ez az aljas hatalom megfélemlíteni. Nem hagyom magam-mert tudom, hogy igazam van. És nem vagyok egyedül.

Közzétette: Sugó-parti Közéleti portál – 2019. február 4., hétfő

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!